GSİM Gönüllü Gençler ve Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilk iftarı Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve aileleri ile beraber yaptı. Düzenlenen iftar programına 300'ü aşkın gönüllü ve katıldı.

GSİM Gönüllü Gençler ve Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik Merkezi gönüllüleri ilk iftarlarını aileleri ve ikinci bir aile olarak gördükleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesiyle beraber yapmanın sevincini yaşadı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN’de ilk iftarı mavi yelekliler ile birlikte yaptı.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk iftarı Elazığ’da 300’ü aşkın Gençlik Merkezi Gönüllülerinin katılımıyla yapıldı. Gerçekleştirilen programda Elazığ’ımızın tüm Gençlik Gönüllülerine iftar yemeği verildi.

Elazığ’ımızın Gönüllü Mavi Yeleklileri; 24 Ocak Elazığ depreminde kendilerinin de depremzede olmasına rağmen depremzede ailelerin, çocukların yanında olarak bir an yalnız bırakmayan her türlü elinden gelen yardımı yapan çocukları biran bırakmayan, yine pandemi döneminde sterilize maske üretimi yapan, izolasyon yurtlarında görev alan ve 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde yine görev alan, her mahallede olan yaşlılarımızın evlerinde temizlik veya alışveriş gibi ihtiyaçlarını evin bir çocuğu ya da bir torunu gibi yapan aynı zamanda 11 ay sonra çok şükür kavuşabildiğimiz 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın gelmesi ile beraber daha gelmesine birkaç gün kala hazırlıklara başlayarak camilerin temizliklerini yaptılar ve daha nice anlarda Elazığlıların yanında olmaya devam ediyorlar.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine; Elazığ AK Parti Milletvekili Erol Keleş, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Sis, merkez, ilçe ve belde Gençlik Merkezleri Müdürleri, gönüllü gençler ve kıymetli aileleri katılım gösterdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada 11 Ayın Sultanı Ramazan’a kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “İlk atandığım günden itibaren gönüllü gençler ile hakikaten güzel bir gönül bağı kurduk. İçinizde birçok kişinin okuduğu okulu, ailesini, yakın birçok özelliğini de öğrendim çünkü ben hep ifade ediyorum sizler yaptığımız tüm işlerde hiçbir menfaat gözetmeden ve yaptığınız birçok işte hem hayır kazanıyorsunuz hem de Allah rızasını. Elazığda yaşanan depremde çok uzun günler görev aldınız, pandemi de sterilize maske ürettiniz, izolasyon yurtlarında görev aldınız ve Kahramanmaraş depreminde yine görev aldınız. Ama en önemlisi ben hep görüyorum bazen bir teyzenin evine gidip temizlik yapıyorsunuz, camileri temizliyorsunuz, kan bağışı yapıldığında oradasınız, orman ile ilgili çalışma olduğunda fidan ekiminde varsınız. Kısacası güzel olan her şeyde varsınız. Dünyayı güzelleştirdiğiniz için ben sizleri tekrardan kutluyorum ve büyük bir aile olduğumuzu sizlerle birlikte hissediyorum sizleri yetiştiren aileler burada onlarında ellerinden öpüyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki bugün gönüllü gençlerimizi ilk iftarlarında yalnız bırakmayarak programımıza katılan Elazığ AK Parti Milletvekilimiz Erol Keleş’e, Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Serkan Sis’e, merkez, ilçe ve belde Gençlik Merkezleri Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Ramazanımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İftar programına katılan gönüllü gençler ise gerçekleştirilen programdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, öncelikle programı düzenlediğinden ötürü İl Müdürü Abdulsamet Eren’e, yalnız bırakmayarak katılımlarından dolayı Elazığ AK Parti Milletvekili Erol Keleş’e, Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Sis’e, merkez, ilçe ve belde Gençlik Merkezleri Müdürleri’ne ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.