'Gece Gündüz Durmayacağız'

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimleri manifestosunu açıklaması ve Ak Parti aday tanıtım toplantısının hemen ardından sahaya inen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, resmi ve özel kuruluşlar ile STK ve odaları ziyaret etmeye, esnaf ve vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

'Gece Gündüz Durmayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposunu sürdürüyor.
Seçim çalışmalarında ulaşmadık yer, sıkmadık el ve girilmedik gönül bırakmama hedefiyle çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Başkan Şerifoğlulları, Köfteciler Sokağı esnafları, Harput-Der, 24 Ocak depreminde hayatını kaybeden Serhat Aslan’ın ailesi, Mimar Faruk Caddesi, Yol İş Sendikası 1 ve 2 nolu şubelere başta olmak üzere çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi.

PERSONEL BULUŞMASI
Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Şerifoğulları; “Göreve başladığımız günden bu yana her bir hizmetimizde emeği olan birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Şehrimiz için gösterdikleri üstün gayretten dolayı, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Ziyaretlerinde AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan ve AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şahin Şerifoğulları, Elazığ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. SGK İl Müdürü Sıtkı Erman ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı İl Müdürü Erman’a teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ASKON’DA
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Elazığ Şubesi’nde, ASKON Şube Başkanı Abdullah Çınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluşan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Başkan Şerifoğulları’na başarı temennisinde bulunan ASKON Şube Başkanı Çınar; “Başkan Şahin Şerifoğulları’nın bundan önce şehir için yaptıkları belli. Bundan sonra da inşallah aynı düstur ve aynı çalışmalarla Elazığ’a daha değer katarak hizmet etmeye devam eder. Rabbim, kendilerinin yardımcıları olsun.” dedi.

“GECE GÜNDÜZ DURMAYACAĞIZ”
5 yıllık süreçte üretilen hizmetlerin tamamında Elazığ’ın ihyası, imarı ve günümüz modern şehircilik uygulamalarının yer aldığını söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; tevazu, samimiyet ve gayretle bundan sonra daha da önemli projelere imza atacaklarını ifade etti. 
Başkan Şerifoğulları; “31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarımız çok yönlü sürüyor. Doğudan batıya, güneyden kuzeye aziz şehrimiz Elazığ’ımızın her köşesine adım atarak, vatandaşlarımızın her birine ulaşıp, her şeyden önce kıymetli hemşehrilerimizin dualarını alarak, rızalarını kazanmaya talibiz. 5 yıllık süreçte gece gündüz demeden çalışarak Elazığ’ımız için ürettiğimiz, hayata geçirdiğimiz yatırımları tek tek anlatıyoruz, bu şehre olan sevdamızı dile getiriyoruz. Elazığlı kadirşinastır, merttir, vefakardır. Yapılan hizmeti de görür, emekleri de takdir eder. Sahada vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde, 5 yılda Elazığ’a kazandırdıklarımızı görüp bizlere teşekkür etmeleri, yoğun çalışmalarımızın, gayretlerimizin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. 

“İKİNCİ 5 YIL İÇİN DESTEK İSTİYORUZ”
Başkan Şerifoğulları, Kıymetli hemşehrilerimizden Elazığ’ımıza hizmet için ikinci 5 yıl için destek istiyoruz. Onların teveccühleriyle bu kutlu yolculuğumuzda sadece aziz şehrimizin ihyası için daha çok çalışacağız, insan odaklı hizmet anlayışıyla ve ihtiyaçlara cevap veren yeni projelerimizle Elazığ’ımızı bölgede lider bir il konumuna getirebilmek için gece gündüz durmayacağız. Daha yapacak çok işimiz var.” dedi.

SEÇİM GEZİLERİNE MİLLETVEKİLİ PROF. KELEŞ’DE KATILDI
Başkan Şahin Şerifoğulları’nın seçim gezilerine AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de eşlik etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları için Elazığ’ı karış karış gezen ve vatandaşlarla hemhal olmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzzet Paşa Vakfı, Bizim Külliye Dergisi, Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi ve Elazığ Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Şehit Polisimiz Bünyamin Torğut'un ailesiyle de bir araya geldi.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu ve kurum çalışanları ile bir araya geldi.
Ziyaret esnasında kurum çalışanları Başkan Şerifoğulları’na, 2019 Yerel Seçimleri öncesinde vadettiği projeleri hayata geçirdiği için teşekkür etti. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KIZILAY MAHALLESİ’NDE
Kurum ziyaretlerini sürdüren Başkan Şahin Şerifoğulları, Kızılay Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya geldi. Kızılay Mahalle Muhtarı Emrah Işık’ın da eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları; mahalle sakinleri, gençler ve çocuklarla yakından ilgilenerek taleplerini dinledi. Başkan Şahin Şerifoğulları; “Bizlere gönül kapılarını açan vatandaşlarımıza, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İZZET PAŞA VAKFI, BİZİM KÜLLİYE DERGİSİ VE YAZARLAR BİRLİĞİ ZİYARETİ
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları İzzet Paşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bizim Külliye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nazım Payam, Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Doç. Dr. Taner Namlı ve yazarlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, faaliyetleri hakkında İlhan, Payam ve Namlı ile istişarelerde bulunarak başarılar diledi.

PAYAM: “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ELAZIĞ İÇİN ŞANS”
Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ için bir kazanç olduğunu vurgulayan Bizim Külliye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nazım Payam; “Başkanımız Elazığ için bir kazanç. Kendileriyle kültürel olarak daha çok mesafe alacağımızı düşünüyoruz. Dergimiz, 1999 yılında İzzet Paşa Vakfı’nın himayelerinde kuruldu. Her sayımızı bir dosya konusuna ayırıyoruz.” diyerek Bizim Külliye Dergisi’nin uluslararası arenada Elazığ’ı tanıttığını ifade etti.

PROF. İLHAN; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HALKIN İÇİNDEN BİRİSİ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzzet Paşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan; “Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr. Erol Keleş’in böyle bir görevde olması Elazığ’ımıza çok değerli faydalar sağlayacaktır. Sayın Başkanımızın gerçekleştirdiği hizmetler ortadadır ve özellikle Harput için yaptıkları. Şehrin ulaşımına, kültürüne ve yeşil alanlara minnettarlıkla bakıyor ve seyrediyoruz. Kendisine bu hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Sayın Başkanımız halkın içinden birisi.” diye konuştu.

KUYUMCU ESNAFINDAN DESTEK
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Kuyumcular Çarşısı’nı da ziyaret etti. Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı’nın da eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları’nı ziyareti esnasında karşılarında gören vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. Başkan Şerifoğulları vatandaşların taleplerini dinledi. Seçimler için başarı temennisinde bulunan vatandaşlar, Başkan Şerifoğulları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Şerifoğulları, Kuyumcular Çarşısı esnaflarını da tek tek dolaşarak, bol ve bereketli kazançlar diledi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Başkan Şerifoğulları, 7 Temmuz 2015 tarihinde Siirt'te görevi başında şehit düşen Kahraman Polisimiz Bünyamin Torğut'un ailesini ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, beraberindeki heyet ve şehit ailesi; başta şehit Bünyamin Torğut olmak üzere bütün şehitlerimiz için dualar okudu.

50’LER ÇARŞISI ESNAF BULUŞMASI
Başkan Şerifoğulları’nı sevgi ile karşılayan esnaf ve vatandaşlar; “Hizmetlerinizden memnunuz. Sizi çok seviyoruz. Sizinle yola devam edeceğiz. Her zaman desteğiz ve yanınızdayız.” diyerek, Başkan Şahin Şerifoğulları’na yoğun ilgi gösterdi.

KURUM ZİYARETLERİ
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında ziyaretleri kapsamında Elazığ Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü’nün ardından 50’ler Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, esnaflarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinledi, bol kazançlar temennisinde bulundu. 
Başkan Şahin Şerifoğulları; “Bizleri güler yüz ve muhabbetleri ile karşılayan esnaflarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum. Çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadık gönül bırakmayacağız.” dedi.
Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar ise destek olmaya devam edeceklerini söyleyerek; “Hizmetlerinizden memnunuz. Sizi çok seviyoruz. Sizinle yola devam edeceğiz. Her zaman desteğiz ve yanınızdayız.” ifadelerinde bulundu.

İLİM YAYMA CEMİYETİ ZİYARETİ
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, cemiyetin faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, Cemiyet Başkanı Kara’ya çalışmalarında başarılar diledi.