Gazeteci Yazar Mehtap Özer Seyran İstanbul'dan Ödülle Döndü

Elazığ'lı Mehtap Özer Seyran, Elazığ no:23 mutfağından kitabı ile ödül töreninden aday olduğu dalda ilk gastronomi gazeteci yazarı olarak Türkiye'nin en prestijli ödül töreninden biri olan 'favori lezzetler' ödülü ile döndü

Gazeteci Yazar Mehtap Özer Seyran İstanbul'dan Ödülle Döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul elite world hotel asia’da, “2022 favori lezzetler” ödül töreninde, gastronomide elazığ yemeklerinde, ilk defa bir elazığ’lı ödül aldı.
Araştırmacı gazeteci yazar mehtap özer seyran, türkiye’nin 300 bin oyu ile ödül alarak, elazığ yemeklerinin türkiye genelinde birinciliğini ortaya koydu.
Araştırmacı gazeteci yazar mehtap özer seyran, ödül aldıktan sonra “bu değerli ödülü almam, elazığ no:23 mutfağından kitabımızın yemeklerimizin gastronomi tarafından takdir edildiğini ortaya koyuluyor. Bu ödül elazığlılar olarak bizim için çok önemli.bu ödülü elazığ adına alıyorum. Bu ödül benim motivasyonumu çok arttırdı. 1300 yemeği ile dünyanın en iyi mutfaklarından biri olan elazığ yemeklerini bütün dünyaya duyurana kadar azimle çalışmalara devam edeceğiz. Ödülü bize ilk günden itibaren inanan bütün elazığ adına alıyorum.” Dedi.