FÜ'de 'Çedene Bizden Sohbet Sizden' Buluşmaları Başladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 'Çedene Bizden Sohbet Sizden' programı kapsamında öğrencileri makamında ağırladı.

FÜ'de 'Çedene Bizden Sohbet Sizden' Buluşmaları Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın öğrencilerle düzenli olarak bir araya gelebilmesi için “Çedene Bizden Sohbet Sizden” buluşmaları başlatıldı. 

Bu kapsamda rektörle buluşmak isteyen öğrencilerden başvuru alındı. Alınan başvurular sonucunda, yaklaşık 20 öğrenci Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi. 

Elazığ’ın yöresel lezzeti çedene kahvesinin öğrencilere ikram edildiği buluşmada öğrenciler Rektör Prof. Dr. Göktaş’a taleplerini iletti.

Öğrencilerin taleplerini dinleyerek tek tek not alan Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Bizim burada varlık amacımız öğrencilerimiz. Öğrencilerimizin düşüncelerini oldukça önemsiyoruz. Öğrencilerimizle çeşitli vesilelerle bir araya geliyorduk ama artık ‘Çedene Bizden Sohbet Sizden’ buluşmaları kapsamında bu görüşmeleri düzenli hale getireceğiz. Öğrencilerimizin talep ve istekleri bizler için oldukça önemli. Varsa yaşadıkları bir sorun, o sorunun çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş’la bir araya gelen öğrenciler ise buluşmadan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek ilgi ve alakalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkür ettiler.