Evsen: Sıkmadığımız el, Gitmediğimiz vatandaşımız kalmayacak

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettikleri ifade ederek esnafların sorunlarını gür şekilde dile getireceklerini söyledi.

Evsen: Sıkmadığımız el, Gitmediğimiz vatandaşımız kalmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“ SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK”
Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Esnafımızla sürekli iç içeyiz. Nasip olur başkan olursak aynı tempoyla esnafımızla el ele kol kola birlikte olmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın yüzde 80’nı gezdik. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. İnşallah sıkmadığımız el kalmayacak”
“ESNAFLARIMIZ SORUNLARINI BİZE İLETİYOR”
İlimiz esnafları deprem ve pandemi sürecinde olumsuz etkilendiğini ifade eden Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Şehrimiz, ağır bir deprem yaşadı hemen akabinde pandemi sürecine girdi. Bazı esnaflarımızın aylarca işletmeleri kapalı kaldı. Bundan dolayı esnaflarımız ekonomik sıkıntıya girdi. Devletimizin bulduğu çözümler esnafımızın için yeterli olmamıştır. Devletimizin bulduğu çözümler esnafımızın yarasına çözüm olmamıştır. Esnafımızın sıkıntıları çok, sorunlarını bize iletiyorlar. Biz başkan olursak esnafımızın sorunlarını daha gür sesle dile getireceğiz. Sorunların çözümü için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Allah nasip ederse el birliğiyle kardeşlik ruhu içerisinde sorunlarımızı masaya yatırıp çözüm noktasında elimizden fazlasını yapacağız.
“SEÇİM GÜNÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Başkan Adayı Evsen; “Biz seçimlerimiz Ocak ayında olacak gibi çalışıyoruz. Ekibimizle, sokak sokak, mahalle mahalle, dükkân dükkân gezmedik yer bırakmadık. Yüzde 10’luk bir kısmı gezmedik. Gezemediğimiz esnaflarımıza kısa sürede gezeceğiz. Ocak ayına bir aylık süreç kaldı. Seçim programı hazırlamışız tam anlamıyla buna uyuyoruz. Çalışmalarımız seçim gününe kadar devam edecektir ”dedi.

Evsen: Sıkmadığımız el, Gitmediğimiz vatandaşımız kalmayacak