Erkan Kandemir Elazığ'a Geliyor

Yarın yapılacak olan Ak Parti Elazığ İl Binası'nın resmi açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Erkan Kandemir Elazığ'a Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nca 28 Şubat'ın 25'inci yılı dolayısıyla basın açıklaması yapan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yaptığı açıklamada yarın yapılacak olan Ak Parti Elâzığ İl Binasının resmi açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Erkan Kandemir’in katılacağını belirtti. 

28 Şubatın kötü zihniyetlerinin tamamen bittiğini söylersek yanılırız diyen Yıldırım, konuşmasının devamında şunları söyledi:  “Bu gün 28 Şubat, 28 Şubatı yaşayanlar ve tarihlerini bilenler var. Umuyoruz ki bir daha bu ülkede ne 28 Şubat, ne de benzeri post modern darbelerin oluşmamasıdır. İnsanların ötekileştirilmemesidir. Gerçekten o yılları iliklerine kadar yaşamış kardeşlerimden sadece bir tanesiyim, yani insanlığın çok vahim bir duruma düştüğü bir süreçten bahsediyoruz, yani insanların inançları ile bu gün de, dün de, yarın da inançlarından dolayı ötekileştirilmemeli. Kim neye inanıyorsa inansın, sadece karşı tarafın haklarına müdahale edilmediği sürece, özeline dokunulmadığı sürece doğal ortamının korunması gerekir. Geçmişte özellikle 90’lı yıllarda bu ülkede çok ciddi, başta başörtüsü olmak üzere, çok uzun süre bir insanlık dramı yaşandı. Özellikle Ak Parti’nin iktidarı ile birlikte bu sayfa kapandı ama 28 Şubatın kötü zihniyetlerin tamamen bittiğini söylersek yanılırız. Versiyonlarını değiştirerek devam ediyorlar. Neden geliyorlar bunlar, meşru bir iktidarda buluşmak gibi bir niyetleri yok, bunlar gayri meşru merdiven altı imalatlarıyla iktidarı yıpratmak istiyor. Allah’ın izni ile bu lider ile birlikte Ak Parti ile beraber buna hiçbir zaman izin vermeyeceğiz çünkü bu bizim kırmızıçizgimizdir, onurumuzdur, kimliğimizdir, kişiliğimizdir. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz ama bu günlerin yaşanmaması için de bu günlerden ders almak lazım ve bunu kuşaktan kuşağa aktarmak gerektiğine inanıyorum.  Bir insanlık suçu işleniyor ve bu hala işlenmeye devam ediyor, farklı şekillerde biz hep şunu dedik, acının rengi olmaz acı acıdır ancak bir parantezle izah edelim Suriye'deki kadınlar da çocuklarda insandır, dünyanın neresinde bir manzuma böyle şeyler yaşatılırsa biz her zaman karşısındayız. Liderimiz 'dünyanın beşten büyük olduğunu' haykıran tek liderdir. Rusya ve Ukrayna savaşına da tepkimiz nettir, savaşa karşıyız.”

BİZ AK PARTİYİ SIRADAN BİR PARTİ OLARAK DEĞERLENDİRMEDİĞİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI BUNA ENDEKSLEMİYORUZ
Yıldırım yaptığı açıklamada, “Biz Ak Parti olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz her zaman canla ve başla sahadayız. Tabi şehrin de bir takım sıkıntıları var iyileştirilerek devam ediyoruz sonuna kadar da böyle devam edeceğiz ülkenin bekası hepimizin davasıdır, tüm çabamız bunun içindir. Şehrin sorunları, sıkıntıları var ama her gün iyileştirilmeye devam devam ediyoruz. Bu ülke bizim, biz bu ilkeyi başka ülkelerle kıyaslayamayız, bizim bu ülkeden başka seçeneğimiz de yok dolayısıyla bu ülkenin BEKA meselesi hepimizin onur meselesidir. Paydaşlık meselesinde de üste Türkiye’yi koyduğumuzda altına hepimizin gelmesi gerekmektedir. Ama, fakat, lakinleri kullanmamamız gerekir. Maalesef bu kadar hassasiyetli yaklaşım ne yazık ki henüz Türkiye’de oluşmamış. 28 Şubat çok manidar, altı tane partimiz bir araya gelip 28 Şubat’ta tek bir iktidara karşı ortak bir basın açılaması yapacaklar. Geçtiğimiz cumartesi danışma meclisi toplantımızı yaptık büyük bir coşkuyla. Gerçekten bir danışma meclisi toplantısından çok daha büyük bit kalabalık oluştu. Bu bizim teşkilatlarımızın hassasiyeti, canlılığı, dayanışması, samimiyeti, birbirleriyle olan hukuklarının üst düzeye çıktığı bir durumun sahaya yansımadır. Biz bunu arttırarak devam edeceğiz. Biz Ak Partiyi sıradan bir parti olarak değerlendirmediğimiz için çalışmalarımızı buna endekslemiyoruz. Bizim için saat kavramı, zaman kavramı yok, gücümüzün yettiği yere kadar çalışıyoruz. Bunu yaparken de sevgiyle, merhametle, dava anlayışıyla sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Siyaset insan odaklı yapılıyor, insanı yok sayarak siyaset yapanlar mutlak suretle duvara çarpıp geri geleceklerdir. Yapılan siyasette de insana dokunmak ve onunla hemhal olmak onların sorunlarını çözmekle olur. Elbette sorunlar her zaman istediğimiz suretle çözülemeyebilir. Özellikle son zamanlarda yaşadığımız deprem, pandemi, dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve enflasyonla birlikte biraz daha zorlu bir sürecin başlangıcındayız. Ama inancımız tam, biz iktidar olarak elimizden geldiği kadar iyileştirerek yolumuza devam edeceğiz. Bu ülkenin insanları bunu hak ediyor. Şuandaki özellikle enflasyon ve ekonomik sorunlar ya da dış girdilerden kaynaklanan bir takım fiyat artışlarını tek bir kelimeyle mevcut iktidara yüklersek haksızlık yaparız. Mutlaka biz de dünya genelinde yaşanan bu enflasyondan payımıza düşeni alıyoruz. Almaya da devam edeceğiz ama bunu biz kendi içimizde halledip yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

AK PARTİ İL BİNASI’NIN AÇILIŞI YARIN SAAT 17.00’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Yarın yapılacak olan Ak Parti Elazığ İl Binasının açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Yıldırım, yapılacak olan açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Erkan Kandemir’in katılımıyla gerçekleşeceğini belirtti. Açılışa tüm Elazığlıları davet eden Şerafettin Yıldırım; “Şuanda içinde bulunduğumuz İl Binasının yarın açılışını yapacağız. Ben İl Başkanı olduğum zamanda, başkan olduğumda önüme gelen bir tebligatla birlikte İl binası arayışına girdik. Tebligat, eski binamızın boşaltılmasıyla alakalıydı. O zamanki mülk sahibimiz böyle uygun görmüş, bir il binası yapmak birazda benim hayalimdi ve bir arayışa girdik. Şuan ki açılışını yapacağımız binamızı bulduk, 4 aylık kısa bir sürede şu anki haline getirdik. Bana göre güzel bir bina oldu. Ama biz biliyoruz ki binaların özellikleri ve güzellikleri orayı idare eden insanlarla eşdeğerdir. Eğer insanlar binanın güzelliğini ve özelliğiniz sahaya yansıtamıyorsa hiçbir anlamı kalmaz. Biz zaten binaların içerisine girip, binaların içerisinde siyaset yapan insanlarda değiliz. Sadece buradaki kabullerimiz ve bir takım siyaset çalışmalarımız, teşkilat toplantılarımız için önemli bir mekan. Ama bizim asıl işimiz sahada olmak, vatandaşın yanında olma, en ücra köşeye gitmek. O zamanlar binalar daha anlamlı yerler haline gelebilir. Bu vesileyle yarın, bir aksilik olmadığı takdirde, saat 17.00’da yardımcımız ve teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımı, toplantı ve ardından açılışıyla birlikte binamızı açmış olacağız. Zaten fiili anlamda yürüyen bir binaydı, resmi bir açılış yapıp tüm parti mensuplarımızı, üyelerimizi ve Elazığ halkımızı da davet ediyoruz. Binamıza çok ciddi katkıda bulunan eş ve dostlara da ayrıca teşekkür ediyoruz.  Diğer bir konumuz da Ramazan ayıyla birlikte yoğun bir çalışma sürecine giriyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var şuan önümüzde, o da 2023 seçimleridir. 2023 seçimlerine giderken de yine gece gündüz demeden çalışıyoruz. Önümüzdeki Ramazan sürecinde de bu yoğunluğu arttırarak devam edeceğiz” dedi.