Eosb, Mağdur Kesimlerin Duygularına Tercüman Olunmuştur!

EPDK Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk'ün açıklamaları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eosb, Mağdur Kesimlerin Duygularına Tercüman Olunmuştur!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EPDK'nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Elazığ OSB'den yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Yapılan açıklamanın önündeki ve arkasındaki açıklama ve kastedilene bakılmadan sadece cımbız ile çeker gibi bazı  kelimelerin alınarak değerlendirme yapılması ve buna göre hüküm verilmesi tamamen art niyetli ve niyet okumadan öteye gitmeyen talihsiz yapıcı eleştiriyi hazmedemeyen beyanlardır. Ancak EPDK konu hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade ederek açıklamalarda bulunmuştur.

İşin özeti; Konuşmacı Suat Öztürk’ün GES hakkında yapmış olduğu açıklama veya beyanatların tamamı okunup değerlendirildiğinde ‘gangster’ kelimesi yayımlanan EPDK kurul kararı sebebiyle mağduriyet yaşayan sanayicilerimizin hukuki haklarının gözetilmediği ve sanayicilerin maddi zararının oluştuğu ve ortaya çıkacak mevcut durumun vahameti izah edilmeye çalışılmıştır. Burada herhangi bir kamu veya tüzel kurum töhmet altında bırakılmak istenmemiş ve hakaret düşüncesiyle de kesinlikle yapılmış bir açıklama yoktur. Herhangi bir kurum kastedilerek ve gözetilerek açıklama yoluna gidilmemiş, bilakis sanayici ve bu konuda mağdur olan kesimlerin duygularına tercüman olunmuştur.  

Kamuoyuna saygı ile duyurulur"denildi.