Elazığspor İçin Kenetlendik

25 Mayıs Cumartesi saat 19.00'da Ali Samiyen Rams Park'ta oynanacak olan Çimentaş Elazığspor - 52 Orduspor final maçı öncesi tüm şehir takımın etrafında kenetlendi. Başta Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olmak üzere siyasilerimiz, ETSO, Elazığ OSB, Esnaf Odaları ve iş insanlarımız, taraftarlarımızı İstanbul'da yapılacak maçı izlemeleri için otobüs tahsis etme seferberliği başlattılar.

Elazığspor İçin Kenetlendik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumartesi günü ilimiz ve Elazığspor açıcından önemli bir gün.
Zorluklar içinde bir başarı hikâyesi yazan ve uzun süreden beri yenilmezlik ünvanını koruyan Elazığspor, şehrin tüm dinamikleirnin desteği ve katkılarıyla 2. Lige çıkma final maçını oymamaya hak kazandı.

İSTANBUL’DA YAŞAYAN ELAZIĞLILAR SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Elazığspor-52 Orduspor- Play-Off Finali'nin İstanbul'da Rams Park'ta oynanacağının belli olmasından sonra İstanbul'daki Elazığlılar harekete geçti. 
Yaklaşık 150 Bin Elazığlının yaşadığı İstanbul'daki tüm Elazığsporlu sporseverler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kurumlar finalin İstanbul'da oynanacağını haber aldıktan sonra organize olmaya başladı. Müsabakaya bilet talepleri kısa sürede çok büyük bir sayıya ulaştı. İstanbul'daki tüm Elazığlılar, Elazığ şehrinin geleceği adına bu finale büyük önem veriyor. Rams Park'taki finale İstanbul'daki Elazığlıların ve Elazığ’dan gidecek olan Elazığlıların yoğun bir katılım göstermesi bekleniyor.

BAŞKAN CAYIR’DAN ÇAĞRI

Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır da Elazığspor için hayati önem taşıyan maç için tüm Türkiye’deki tüm Elazığ derneklerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Elazığspor'a gönül vermiş bütün Elazığlıları destek için Cumartesi günü oynanacak müsabakaya gelmeleri ve destek olmaları konusunda çağrıda bulundu. 


Başkan Çayır, çağrısında şu görüşlere yer verdi:  “Bu önemli karşılaşma öncesi lütfen küskünlükleri kırgınlıkları bir kenara bırakalım Cumartesi günü Rams Park’ta olalım. Başka Elazığspor Yok. Dosta düşmana Elazığspor'un gücünü gösterelim. Bahaneleri bırakalım bir kenara. Cumartesi günü ben Elazığlıyım diyen herkesi bu maça bekliyoruz”

BAŞKAN ŞERİFOĞULARI’NDAN ANLAMLI DESTEK

Elazığspora verdiği desteklerle gelinen başarılı noktanın asıl kahramanı ve mimarı olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları Elazığspor’a desteğe çağırdı.
Başkan Şerifoğulları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“Şampiyonluk heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
Şehrimizin göz bebeği Elazığspor’umuzun, 25 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynayacağı 52 Orduspor FK maçını canlı yayında izlemek isteyen hemşehrilerimiz için LED Ekran kuruyoruz.
25 Mayıs 2024 19.00 Cumhuriyet Meydanı”


IŞIKVER: 
“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN SONUNA KADAR ELAZIĞSPOR”

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, Elazığspor'un Orduspor ile yapacağı Play Off Final maçının Ankara’da oynanacağı söylenmesine rağmen İstanbul RAMS Park Stadında oynanacağının açıklanmasına tepkisini ortaya koyduktan sonra;  “Şartlar ne olursa olsun; Elazığsporumuzu yalnız bırakmayacağız. Sonuna kadar Elazığ.  Sonuna kadar Elazığspor.’’ Diyerek takıma destek çağrısında bulundu.

TARAFTAR GURUPLARINA 250 BİN TL DESTEK

MHP Milletvekili Semih Işıkver, daha önce açıkladığı 1 milyon TL’lik pirim desteğinin 250 bin TL’sini Orduspor maçı öncesi taraftar guruplarına vereceğini de açıkladı. 
Milletvekili Işıkver,  konu ile ilgili şu paylaşımı yaptı: 
“Elazığspor’umuzun Orduspor ile oynayacağı final karşılaşmasının Ankara’da oynanacağına ilişkin haberler yayınlanmasına rağmen İstanbul RAMS Park Stadyumunda oynanacak olması sebebiyle, hiçbir menfaatleri olmadan yalnızca memleket sevgisi sebebiyle yağmur çamur demeden Elazığspor’un ardına düşen, ‘şehrin ve takımın tek sahibi’ Elazığspor Taraftarının yaşadığı mağduriyeti bir nebze olsun hafifletmek maksadı ile; şampiyonluk primi olarak açıkladığımız ve galibiyet halinde futbolculara dağıtılacak olan meblağın 250.000₺’si bugün, primi de alkışı da en fazla hak ettiğini düşündüğüm tribündeki Elazığlılara harcanmak üzere tribün lideri kardeşlerimize ödenecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

BAŞKAN ALAN:
“ELAZIĞSPOR İÇİN İSTANBUL’DA BULUŞUYORUZ”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, şehirle ilgili duyarlılığını bir kez daha oraya koydu ve 25 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da oynanacak olan Çimentaş Elazığspor-52 Orduspor karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarlar için 2 adet otobüs tahsis ettiklerini duyurdu.
Başkan Alan konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı
“Elazığspor’un adını tarihe yazmak için,
Bu coşkuya ve tarihi ana ortak olup tanıklık etmek isteyen hemşerilerimiz için,
İstanbul yollarındayız..
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak 25 Mayıs cumartesi günü oynanacak Çimentaş Elazığspor- 52 Orduspor maçını izlemek için İstanbul’a gitmek isteyen bordo-beyaz aşığı, takımına sevdalı, şehrine duyarlı ve vefalı taraftarlarımızın maça gidiş ve dönüşleri için 2 ADET OTOBÜS TAHSİS ETTİK.
Gün bugün ve o sene bu sene diyoruz ve şampiyonluk için bir kez daha kenetleniyor ve cumartesi günü ikinci lige merhaba ediyoruz..
Haydi Elazığ!...
Coşkunu, heyecanını ve takımına sevdanı kuşan, gözbebeğimiz Elazığspor’un şampiyonluk heyecanını sen de yaşa…” 

ELAZIĞ OSB BAŞKANI ÖZTÜRK,  İKİ OTOBÜS TAHSİS ETTİ

Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi Günü İstanbul’da Rams Park’ta oynayacağı final maçı için Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk de 2 otobüs tahsis etti.
Öztürk " 25 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Kompleksi Rams Park da çayda çıraları yakmaya gidiyoruz. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak 2 adet otobüs tarafımızdan tahsis edilecektir. Bugüne kadar Elazığsporun her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Elazığspor şehrin marka yüzüdür. Taraftarlarımız müsterih olsun bizler gerek OSB Yönetimi olarak gerekse sanayici olarak bu şehrin kalkınması için gövdemizi taşın altına koyduk ve böylede devam edecektir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Çok zor günler geçirdikten sonra bugünlere gelen Elazığspora destek günüdür. Tüm şehir olarak ayağa kalkmış Elazığsporu şahlandırmak hepimizin boynunun borcudur. Haydi Elazığ Rams Park da çayda çıraları yakmaya gidelim" dedi.

ELAZIĞ TİCARET BORSASI'NDAN OTOBÜS DESTEĞİ

Final maçı için Elazığ’dan destekler sürerken Elazığ Ticaret Borsası’ndan da taraftarlar için bir otobüs kaldırılacağı duyuruldu. Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ yaptığı açıklamada Elazığspor’un ve taraftarların her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.

ESNAF ODALARINDAN DESTEK 

Final maçı için Elazığ’dan destekler sürerken Esnaf Odaları Birlik Başkanı Turan Kurnaz Birliğe Bağlı Oda Başkanlarının da desteğiyle taraftarları İstanbul’a götürmesi için bir otobüs tahsis edildiğini duyurdu.

TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN OTOBÜS ÇAĞRISI

25 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Rams Park’ta oynanacak Çimentaş Elazığspor-52 Orduspor Maçı’nda Bordo-Beyazlı Taraftarlar takımına destek olmak için tüm şehrin dinamiklerinin hareket geçmesini istiyorlar. Bu kapsamda Milliyetçi Elazığsporlular Taraftarlar Grubu Başkanı Muhammed Arslan;  “Elazığ ve Elazığspor camiasına çok uzun bir aradan sonra şehrimize bizlere yakışmayan 3 .Lig belasından kurtulmaya 90 dakika kalmıştır. Sezon başından itibaren başta grubumuz olmak üzere BÜYÜK ELAZIĞSPOR taraftarı takımımızı yalnız bırakmayarak Süper Lig takımlarının taraftarlarından fazla sahiplenerek bu güne kadar getirmenin gururu mutluluğu yaşamaktadır. Buraya kadar getiren yönetim kurulumuza, teknik heyete, futbolcularımıza, prim açıklaması yaparak takıma destek olan herkese birkez daha teşekkür ediyoruz.
Elazığspor şampiyon olacaktır, buna cani gönülden inanarak Cumartesi Günü İstanbul Rams Park’ta oynanacak Elazığsporumuz-Ordu Maçına Büyük Elazığspor Taraftarlarına otobüs tahsil edilmesi için şehrimizin büyüklerini göreve davet ediyoruz.”

MHP’DEN OTOBÜS TAHSİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal,  TFF 3. Lig Play-Off 3. Turu'nda sahasında Efeler 09 SFK'yı mağlup ederek play-off finaline yükselme başarısı gösteren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor'un 25 Mayıs Cumartesi günü 52 Orduspor ile yapacağı şampiyonluk maçı öncesi için Elazığspor taraftarlarına destek olmak amacıyla otobüs tahsis edeceklerini duyurdu.

ŞEHRİN GÜCÜ ARKANIZDA

Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak final maçı öncesi şehrin tüm kamu kurumları, yöneticileri, siyasi partiler, STK’lar ve  hemşerileriniz aynı hedefe ve sonuca odaklanmış durumda.
Yapılacak final maçında şampiyon olan Elaığsporun 2. Lige çıkmasıyla yıllardan şehir olarak kurduğumuz hayaller gerçek olacak.