Elazığ Valisi Ömer Toraman'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milletlerin ve ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin bir ölçütü de kadına verilen değer ve gösterilen saygıdır. Hayatımızın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, üretkenliği ile var olan, yetiştirdiği evlatlar ve ürettiği değerler ile geleceğimizi şekillendiren kadınlarımız medeni toplum olmanın en önemli göstergesidir.

Elazığ Valisi Ömer Toraman'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk toplum ve aile yapısında aile dokusunun temelini oluşturan ve milletimizin var olduğu günden bu yana toplumumuzu ayakta tutan kadınlarımız; bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla yetiştirdikleri evlatlarını cepheye göndermekle kalmamış, bu uğurda gerektiğinde düşmana karşı kendileri savaşmışlardır.

Bugün de mücadeleleri ve başarılarıyla örnek olan kadınlarımız, eğitimden bilime, siyasetten sanata, ekonomik alandan kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde ederek toplum içerisinde söz sahibi olmanın da haklı onurunu yaşamaktadır.

Bu vesile ile başta şehit ve gazi eşleri ve annelerimiz olmak üzere, üreten, emek veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, saygılarımı sunarım.