Elazığ TSO Yönetiminden Esnaf Odalarına Ziyaret

Ocak ve Şubat aylarında bazı Meslek Odalarda yapılan ve yönetimleri belli olan Odaları ziyaret eden Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni seçilen Oda yönetimlerine başarılar dilediler.

Elazığ TSO Yönetiminden Esnaf Odalarına Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Arslan, “İl ekonomimizin can damarını oluşturan esnaflarımızın oyları ile yeni bir döneme kapı aralayan Esnaf Odalarımıza başarılar diliyoruz. Odalarımızla yeni dönemde de birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi. 

Tüm Odalarımızla yürüyüşümüz devam edecek…
Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksel Yüce, Mehmet Yıldırım, Tahir Tunç, Bayram Özdemir ve Suat Barış ile Meclis Başkan Vekili Bülent Satıcı Ocak ve Şubat aylarında seçimleri tamamlanan ve yönetim kurulları oluşturulan; Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlığını Şevket Toraman, Bakkallar ve Tekel Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top, Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, Fırıncılar Oda Başkanı İlhan Yıldız, Lokantacılar Oda Başkanı Zülfü Tarhan, Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Oda Başkanı Mehmet Havabulut, Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Oda Başkanı Mithat Ulaş’ı ziyaret ederek başarılar dilediler. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, görev başladıkları günden beri her zaman Esnaf Odaları ile birlikte istişare içerisinde olduklarını belirterek, “İlimiz ekonomisi içerisinde çok önemli bir yeri olan ve hem genel ticaret hem de üretim ve istihdam ile değer katan esnaflarımızın bağlı oldukları Odalarda seçimler hızla tamamlanıyor. Seçimleri sonuçlanan ve yeni yönetimleri belli olan Odalarımızı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunduk. Hizmet dönemimiz içerisinde ilimiz ekonomisiyle ilgili her kararı meslek odalarımızın katılımı ile aldık. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edilen iş dünyamızın acil çözüm bekleyen sorunları, ilimizin yaşamış olduğu deprem sonrasında hazırlamış olduğumuz tüm raporları esnaf odalarımızın üst kuruluşu olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığımızla birlikte hazırladık. Sektörel her çalışmamızda ise ilgili Esnaf Odamızın mutlak suretle katılımını önemsedik. Odamız sekretaryasındaki tüm bu çalışmalara tüm esnaf odaları da çok büyük değer katmıştır. Yeni dönemde de aynı kararlılık içerisinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben bu düşüncelerle, seçimleri tamamlanan tüm Odalarımızda yeniden oluşan yönetim kurullarına başarılar diliyor, sürecin ilimiz ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.