Elazığ Stadyumunda Bu Hafta Maç Oynanmasına Engel Kalmamıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili adayı Semih Işıkver'in girişimleri ile Elazığ sporun bu hafta yeni stadyumda kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak müsabakada herhangi bir sıkıntı kalmadığını açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada Milletvekili Adayı Işıkver şu ifadelere yer verdi

Elazığ Stadyumunda Bu Hafta Maç Oynanmasına Engel Kalmamıştır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kıymetli Elazığlı Hemşehrilerim;

Dün yapmış olduğum “ Elazığ Stadyumu 2 hafta içerisinde açılacak ve ilk maç oynanabilecektir” açıklamamın akabinde tribünde ki cefakâr, vefakâr kardeşlerimizin “Neden daha erken açılmıyor, bu hafta ki maça yetişsin” talepleri üzerine derhal harekete geçtik.

Bu kapsamda Gençlik Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürü Sayın Süleyman Şahin ve Daire Başkanı Sayın Mesut Döngez ile yapmış olduğumuz görüşmelerimizin sonucunu siz değerli hemşehrilerim ile paylaşarak böylesine önemli bir konuyu tamamen berrak hale getirmek maksadı ile basın açıklaması yapma gereğini hissettik.

Yüklenici firma bu gün itibari ile işlemleri tamamlamıştır. Yarın yani 18 Nisan Salı günü müşavir firma Elazığ’a gelip yüklenici firmadan işlemleri bitmiş olan Elazığ Stadyumunu teslim alarak Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teslim edecektir.

Bir başka ifade ile 19 Nisan Çarşamba günü itibarı ile maç oynanmasına hiçbir engel kalmamıştır. Elazığsporumuza, taraftarlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun, mübarek olsun"dedi