Elazığ'ın Kararı, Erdoğan'ın da Kararı Oldu

Ak Parti, aralarında Elazığ'ın da olduğu 26 il Belediye Başkanını açıkladı. 2019 yılında Elazığ Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Şerifoğulları, beş yıllık başarılı bir belediye başkanlığının ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından yeniden aday gösterildi.

Elazığ'ın Kararı, Erdoğan'ın da Kararı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğullları’nın  yeniden aday gösterilmesinde en önemli etken ise anketler oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday belirlemede yürüttüğü çalışma arasında en çok önem verdiği parametrenin anketler olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Beş yıllık bir süre içerisinde halka söz verdiği tüm projeleri hayata geçiren Başkan Şerifoğulları, hem sözünü tutan bir Başkan hem de tevazu ve samimiyetini halka yansıtan bir Başkan oldu.
Bu özellikler anketlere de yansıdı ve net bir sonuç ortaya çıktı.

Anketlerdeki başarıyı ve halkın yoğun teveccühünü gören Cumhurbaşkanı Erdoğan da Elazığlıların verdiği kararı onayladı ve Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday gösterdi.

Başkan Şerifoğulları’nın yeniden aday gösterilmesi ve görevinde devam etmesinde en önemli faktörün anketler olması ve Erdoğan’ın halkın bu tercihine göre karar vermesi, Elazığ’ın sesine kulak verildiği kamuoyunun  tercihlerinin dikkate alındığını da göstergesi oldu.