Elazığ'da Derya Bedavacı Rüzgarı

İlimizin seçkin mekan ve yaşam merkezi olan The Serra, hizmet sektöründeki başarılarını kültürel ve sanatsal etkinliklerle de taçlandırmaya devam ediyor.

Elazığ'da Derya Bedavacı Rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin seçkin mekan ve yaşam merkezi olan The Serra, hizmet sektöründeki başarılarını kültürel ve sanatsal etkinliklerle de taçlandırmaya devam ediyor.
Zengin bitki çeşitliliği ve özgün peyzaj düzenlemesi, kapalı mekânları ve kır bahçesi alanlarıyla öne çıkan ve ilimizin seçkin restoran, düğün ve etkinlik merkezi olan The Serra, geçtiğimiz yıl başlattığı sanatsal faaliyetlerini bu yıl da devam ettirerek sanatseverlerin takdirini topluyor.
Ülkemizin saygın sanatçılarını hemşerilerimizle buluşturma devam eden The Serra, 4 Haziran cumartesi günü son yılların sevilen sanatçısı Derya Bedavacı’yı ağırladı.
Yoğun katılım ve ilginin olduğu konserde Derya bedavacı birbirinden güzel eserlerini Elazığlılar için seslendirdi.
Son yılların en çok beğenilen ve sosyal medyada takip edilen Derya Bedavacı’nın seslendirdiği bir birinden güzel eserlere gençler de eşlik ederek konserin keyfini yaşadılar. 
Kendi eserleri ile birlikte Elazığ türkülerini de seslendiren Derya Bedavacı, izleyenlerden tam not aldı ve Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.Program sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulunan Derya Bedavacı;Elazığ’da ikinci kez The Serra sahnesinde olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek yılda bir defa Elazığ’a gelmek istediğini,Elazığ’ı çok sevdiğini ve Elazığ’a ulusal ölçekte devasal bir tesis kazandıran Manolya Çicekcilik Peyzaj ve The Serra Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ülkü’ye teşekkür etti. 
Derya Bedava’cının Türkiye’de sanatını icra ederek büyük başarılara imza attığını dile getiren Manolya Çicekcilik Peyzaj ve The Serra Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ülkü;her geçen gün mesleğinde büyük bir ivme kazandığını söyleyerek,Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattığı için Derya Bedavacı’ya  teşekkür etti.Bu tür etkinlik ve organizasyonların devam edeceğini belirtti.