Elazığ Atatürk Stadyumu Dart Salonu Açılışı İçin Geri Sayım Başladı

Yapımı tamamlanarak birçok karşılaşmaya ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda bulunan spor salonları faaliyete geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Şimdilerde ise Dart Salonunun çalışmalarında sona gelinerek açılışı için gün sayılmaya başlandı.

Elazığ Atatürk  Stadyumu Dart Salonu Açılışı İçin Geri  Sayım Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir yeni salon daha Elazığ’ımıza kazandırılmak için gün sayıyor.
Elazığ’a büyük yatırım olarak yapılan ve vatandaşların dört gözle beklediği Elazığ Atatürk Stadyumu yeniden yapılarak Elazığ’a kazandırıldı. Bu büyük projede sadece futbol sahası değil aynı zamanda ‘Havalı Silahlar Salonu, Bilardo Salonu, Teakwondo Salonu, Boks Salonu, Halter Salonu, Okçuluk Salonu, Badminton Salonu, Basketbol Salonu, Voleybol Salonu ve Güreş Salonu’ olmak üzere 12 adet spor salonu da şehrimize kazandırılarak hizmet veriyor. 
Elazığ’da bir ilk olan müstakil Dart Salonu yapımında son aşamalara gelinerek ilimizde sporcularımıza ve Dart merakı olan, iş stresinden arınmak isteyen vatandaşlarımız için hizmete geçecek.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Elazığ Atatürk Stadyumu içerisinde ana büyük salon ile birlikte toplam 12 adet spor salonunu ilimize kazandırdık. Özellikle modern ve konforlu salonlarımıza çocuklarımıza, gençlerimize ve ilimize çok büyük spor yatırımı oldu. Böylelikle ilimiz büyük bir spor kompleksine kavuştu. Burada ‘Havalı Silahlar Salonu, Bilardo Salonu, Teakwondo Salonu, Boks Salonu, Halter Salonu, Okçuluk Salonu, Badminton Salonu, Basketbol Salonu, Voleybol Salonu ve Güreş Salonu’ olmak üzere toplam 16 branş ve uzman kadroyla ilimize hizmet veriyoruz. Aynı zamanda ilimizde ilk olma özelliğine sahip olan Dart Salonumuzun da çalışmalarında sona yaklaştık. Dart Salonumuzun açılışını çok yakında hep beraber yaparak Elazığ’ımıza kavuşturacağız” dedi.