Doğunun Yıldız Projesi

Doğusuyla-Batısıyla şehrin bütünüyle gelişmesi ve kalkınması İçin önemli Projeleri hayata geçiren Başkan Şerifoğulları Ulukent, Doğukent, Salıbaba, Kırklar, Sanayi Ve Çatalçeşme Mahallelerinin kaderini değiştirecek hizmetlere imza atıyor.

Doğunun Yıldız Projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğunun Yıldız Projesi 

Seçim vaatleri arasında ilimizin tüm mahalleleri ile birlikte kalkınması ve büyümesi noktasında projeleri olan Başkan Şerifoğulları, bu sözünü tuttu ve altı  mahallenin kaderini değiştirecek hizmetleri hayata geçirdi.

ŞEHRİN DOĞUSUNDA YILDIZ PROJELER
Fethi Sekin Hastanesi’nin hizmete girmesiyle yoğun bir yapılaşmanın yaşandığı doğu mahallelerimiz, Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle farklı bir görünüme kavuşuyor.
Ulukent Mahallesi’nden başlayıp Salıbaba Mahallesi’ne kadar uzanan ve Ulukent, Doğukent, Sanayi, Salıbaba, Çatalçeşme ve Kırklar Mahalleleri olmak üzere altı mahalleyi kapsayan Kanal Boyu Çevre Düzenleme ve Park Yapımları yoğun bir tempoyla devam ediyor.
 

TİTİZLİKLE TAKİP EDİYOR
Proje kapsamında gerçekleştirilen, spor sahaları, sosyal donatılar, çocuk oyun pakları yeşillendirme ve ağaç dikim çalışmalarını yakından takip eden ve sık sık denetleyip kontrol eden Başkan Şerifoğulları, uzun yıllar problem olarak gösterilen kanal boyu ve çevresinin yepyeni bir görünüme büründürülmesi ve şehrin doğu mahallelerine önemli bir prestij kazandırdığı bu projesi dolayısıyla takdir ediliyor.
 

SONA GELİNDİ
Mahalle sakinleri başta olmak üzere vatandaşlar tarafından beğeni toplayan ve yaklaşık 6 km uzunluğundaki yeşil kuşak ve yeni yaşam alanının bu yılın sonunda hizmete sunulacağını kaydeden Başkan Şerifoğulları, “Uzun yıllar problem yaratan ve şehrimizin vizyonuna yakışmayan kanalı kapatma işlemlerinin ardından toplamda 67.136 metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiğimiz iki şeritli yol, çevre düzenleme ve park yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla estetik bir görünüm kazandıracağımız alanda bir yandan da bisiklet ve yürüyüş yolları, oturma alanları, çocuk oyun grupları, basketbol ve futbol sahaları, kondisyon istasyonu, EPDM kauçuk zemin serim çalışmaları ve otopark yapım işlemlerimiz devam ediyor. Vatandaşların aileleri ve çocuklarıyla birlikte nefes alabilecekleri yeni yaşam alanımızı, bu yılın sonunda tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden hemşerilerime yapmış olduğumuz yeni yaşam alanının şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.

ŞEHRİN YENİ YÜZÜ, YENİ YAŞAM ALANI
Yapılan çalışmalarla şehrin doğusu farklı bir görünüme kavuşturan Başkan Şerifoğulları’na bu projesiyle bölgenin yepyeni bir yaşam alanına kavuşturulması noktasında gösterdiği gayret ve başarıdan dolayı teşekkür eden mahalle halkı, yapılan çalışmalarla hem yeni bir yaşam alanına ulaştıklarını hem de evlerinin değer kazandığını ifade ediyor.

Doğunun Yıldız Projesi
Doğunun Yıldız Projesi
Doğunun Yıldız Projesi
Doğunun Yıldız Projesi