'Doğal gazımız yok,muhatap bulamıyoruz'

Aksaray Mahallesi AluçluSokak,NarinSokak,Hazır Sokak ve Yanyol Sokak sakinleri doğalgaz almadıklarını söyleyerek yetkililere sitem etti.Aksaray Mahallesi sakinleri olarak Mahallenin tamamında doğalgaz olduğunu belirten Mahalle sakinleri hiçbir kurumda muhatap bulamadıklarını söyleyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

'Doğal gazımız yok,muhatap bulamıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Mahalle sakinleri şu ifadeleri kullandılar;
Aksaray Mahallesi Aluçlu Sokakta ikamet eden mahalle sakini; Tüm Mahalle doğalgazdan faydalanırken bizler faydalanamıyoruz. Neden faydalanamıyoruz sorusunun cevabıda belli değil. Bizim bulunduğumuz sokağın kentsel dönüşüm alanında olduğunu söylüyorlar. Bunun dışında Kentsel dönüşüm alanında olan sokaklar bu haktan nasıl oluyor da faydalanıyor acaba, lütfen sesimize kulak verin kış ayı geldi mağduruz’’dedi
Aksaray Narin Sokakta ikamet eden vatandaş ise;Burada çok büyük bir mağduriyet söz konusu.Mahalle muhtarına konuyu bildirdik.Kendiside herhangi bir çözüm bulamadı. Bizler dilekçe ve Cimer yoluyla mağduriyetimizin giderilmesini talep ettik. Kurumlar arası bilgi eksikliği olduğu için gerekli çözüme kavuşamıyoruz. Sizlerin aracılığı ile buradan İlimiz Valisine ve Belediye Başkanına sesleniyorum. Gelin bu halimizi görün’’dedi.
Aksaray Mahallesi Hazır Sokakta ikamet eden mahalle sakini ise; Bizlere kentsel dönüşüm alanındasınız diye bu hizmeti alamıyorsunuz diyorlar. Peki bizler Kentsel döüşüm alanındaysak Ak Partili bir siyasinin burada bir işletmesi var. Onun bulunduğu yerde kentsel dönüşüm alanı oluyor. Nasıl oluyor peki. Onun doğalgazı var. Bizim Maalesef yok. Hizmetler kişiden kişiye değişiyorsa vay bizlerin haline o zaman’’dedi.
Aksaray Mahallesi Yanyol Sokakta ikamet eden mahalle sakini ise; Kardeşim biz derdimizi kimseye anlatamıyoruz. Hepsi tapu topu 30 mt olmasına rağmen buraya gaz vermiyorlar. Neymiş efendim burası kentsel dönüşüm alanıymış. Tamam o zaman bilgilendirme için teşekkür ederiz. Başlatın o zaman kentsel dönüşümü. Belediye yapacak dediler bekliyoruz. Şimdi Belediyenin kentsel dönüşüm alanı değil diyorlar. Doğalgaz almak için ne yapmamız gerekiyor. Aklı başında bir tane adam derdimizle ilgilenmiyor. Bu utanç hepinize yeter.20 mt ötedeki sokakta doğalgaz var.Bizler de yok’’dedi.