Dikkat İroni İçerir!

Elazığ, 30 yıldan beri ovaların sulanmasını bekler ve her seçimde Milletvekili adayları bu sorunu çözeceğini vaatlerini seçildikten sonra unuturken günün birinde Ankara'dan bir Bakan gelir.

Dikkat İroni İçerir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ, 30 yıldan beri ovaların sulanmasını bekler ve her seçimde Milletvekili adayları bu sorunu çözeceğini vaatlerini seçildikten sonra unuturken günün birinde Ankara’dan bir Bakan gelir.
Şehrin en önemli sorunu olan tarımsal sulama probleminin çözülmesi umuduyla Bakanı salonda müstakil tablolara tek harfle yazılı “Sayın Bakanım Hoşgelniz” pankartıyla karşılayan Elazığlıların bu jestine Bakanımız ilgisiz kalmadı ve “Sorunun çözümü için mutabık kaldık” dedi.
Anlamadığımız konu şu: 
1- Ovalarımızın sulanması sorunu şimdiye kadar çözüm noktasında mutabık kalınmadığı için mi çözülmedi?
2- Sorunun  çözülmesi için şimdiye kadar mutabakata yanaşmayan ya da karşı çıkan kim ve ya da hangi kurum?
3- Salondaki pankart açmak gibi dahiyane fikri ortaya atan ve uygulayanların sayesinde Bakan sorunun çözümü için mutabakata vardık demişse bu büyük başarının kahramanlarını kutlamak gerek...
4- 30 yıldan sonra ilk kez mutabakata varılan sulama projelerinin açılışı  2023’e yetişemeyeceğine göre 2051’e yetişir mi?
5- İl yöneticilerimiz ve özellikle Milletvekillerimiz sayın Bakan a çiçek  takdimi dışında sorun dosyası takdim etmişler midir?