Deva Partisi'nden FHGC'ye Ziyaret

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakcı, Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve Deva Partisi Elazığ İl Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, 31 Mart seçimleri ve ülkenin genel siyasi durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Deva Partisi'nden FHGC'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkan yardımcısı hemşerimiz İbrahim Çanakcı ziyareti sırasında şu ifadeleri kullandı.

“Deva partisi olarak Türkiye’nin en çok üyesi bulunan altıncı partisi konumundayız. 31 Mart yerel seçimlerinde 70 ilden aday çıkararak halkımıza gerçekleştireceğimiz projeleri bir bir anlatmaya başladık. Üye profili olarak göz önüne alındığında farklı seslerin farklı kültürlerin ve farklı düşüncelerin hoşgörüyle bir arada bulunduğu nadir partilerden biriyiz. Ülkemizin içerisinde bulunmuş olduğu siyasi süreci göz önüne aldığımızda Dünya sıralamasında bulunan ülkeler arasında özellikle 2013 yılından bu yana ekonomik olarak düşüş eğrisinde olduğumuz aşikar. Maalesef aynı tablo hukuk ve demokrasi alanlarında da kendini gösteriyor. Hatta bu süreçte ülkemizin 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde edinmiş olduğu yönetim tecrübesi, ekonomi ve finans alanında dünyaca bilimsel olarak kabul edilmiş doğrular yok sayılarak ülkemiz ısrarla gerileme dönemine sokulmak istendi diyebiliriz. Bu sebepten ötürü Deva Partisi olarak ülkemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak maksadıyla yola çıktık. 70 İlde Belediye başkanı adaylarımızı belirleyerek, halkımızın gönlüne talip olduk. Bu vesile ile de bu gün burada bulunuyoruz, sizlerin vesilesi ile tüm emektar gazetecilerimizin basın özgürlüğü, ve ifade özgürlüğü alanlarında ki haklı mücadelelerini desteklediğimizi belirtiyor, bu süreçte kendilerinin yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Dedi.

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ise ziyareti esnasında şu ifadeleri kullandı.

Deva Partisi olarak ülke genelinde siyasi hayatımıza başladığımız ilk günden bu güne kadar, milletimizin gönlünde yer etmeyi amaçladık ve başardık. Bu süreçte de durmadan, dinlenmeden her kalbe, her gönüle değmek amacıyla yılmadan çalışıyoruz. Milletimiz bu süreçte çaresiz ve yalnız değildir, Deva Partisi olarak hakkaniyetin ve doğrunun savunucusu olmaktan geri durmayıp milletimizi hak ettiği noktaya taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Dedi.

Deva Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan ise gerçekleştirmiş oldukları ziyarette şunları dile getirdi.

Vatandaşlarımızla daha yakın temas içinde, şehrin ve kendilerinin sorun ve sıkıntılarına en hızlı şekilde çözümler sunup, Elazığ’ımızı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek maksadıyla aday oldum. Şehrimizle ilgili yenilikçi projelerimizi de önümüzde ki günlerde kamuoyuyla paylaşarak vatandaşlarımızın taktirine sunacağız. Bu süreçte bizlere destek olan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Gürtürk ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çıkmış oldukları bu yolda kendilerine başarılar diledi.