Deva Partisi Elektrik zamlarını protesto edecek

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, 12 Şubat tarihinde saat 14:00'da elektrik tüketim bedellerinin düşürülmesi için öğretmenevi önünde toplanacaklarını söyledi.

Deva Partisi Elektrik zamlarını protesto edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, elektrik faturalarına gelen zamlarla ilgili açıklama yaparak, 12 Şubat Cumartesi günü öğretmenevi önünde toplanmaya davet etti.

KANGAL: TEK VÜCUT OLARAK ORTAK BASIN AÇIKLAMASINA DAVET EDİYORUM

Başkan Kangal, “Her birimizin evlerine ve iş yerlerine ateş gibi düşen bu zamlara karşı Elazığ olarak hiçbir siyasi görüş ve mensubiyet ayırt etmeksizin tek ses olarak sizlere bir davette bulunmak istiyorum. İlimizdeki bütün siyasi partilere, oda ve birlik başkanlıklarına, vakıf, dernek ve sendikalara ve bütün sivil toplum kuruluşlarına ayrı bu faturalar nedeniyle içleri yanan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Sizleri 12 Şubat Cumartesi saat 14.00’da Öğretmenevi önünde hep birlikte tek vücut olarak ortak basın açıklamasına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

KANGAL: MADEN’İMİZİN DE KADERİ DEĞİŞECEK

Başkan Kangal ayrıca, “İl teşkilatı olarak bizlerin aldığı karar ve genel merkezimizin de onayıyla bugün Maden ilçe başkanlığımıza sayın Erhan Özdoğan’ı atamış bulunuyoruz. Maden ilçemiz şimdiye kadar gerçekten sorunlarla buluşan belki de unutulmuş, kaderine terk edilmiş bir ilçemiz. Biz inanıyoruz ki bugünden itibaren ilçe başkanımızla beraber Maden’imizin de kaderi değişecek. Ben il teşkilatım adına kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.