Demirbağ'dan Veda Mesajı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 14 Mayıs seçimleri ile ilgili olarak Milletvekili listesinde olmamasından ötürü kırgın olmadığını,3 dönem kuralına takıldığını belirterek Elazığlılardan helallik istedi.

Demirbağ'dan Veda Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demirbağ yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;


Sevgili Hemşehrilerim;
Bilindiği gibi, Partimizin 2001 yılında kurulmasıyla başlayan bu kutlu davada 22, 24 ve 27. Dönemlerde Necip Milletimizin, siz değerli Hemşehrilerimizin takdiriyle Gazi Meclisimizde Milletvekilliği gibi onurlu bir görevi icra ettik.

Bu süreçler zarfında Elazığ’ımıza, Ülkemize, Partimize gece-gündüz durmadan, yılmadan, yorulmadan hizmet etmeye, Milletimizin hizmetkarı olmaya gayret ettik.

Çalışmalarımızı, Elazığ’ımıza hizmetlerimizi değerli Hemşehrilerimiz yakinen bilmektedir. Toplam 3 dönem Milletvekilliği görevini yapmaktan, Milletimize hizmet etmekten onur ve gurur duyduk. 

28. Dönem Milletvekilliği seçimleri içinse, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ali İhsan Yavuz’un da belirttiği gibi, 3 dönem aralıklı da olsa Milletvekilliği görevinde bulunduğumuz için Milletvekili aday listesinde ismimiz yer almadı. 

Dolayısıyla bundan sonraki süreçte Zülfü Demirbağ olarak  kutlu davamızın amacına ulaşabilmesi, Partimizin yeniden tek başına iktidar olabilmesi, Necip Milletimizin sesi ve vicdanı olabilmesi için daha fazla çalışacağız, daha fazla hizmet edeceğiz.

ABD beslemesi FETÖ ve PKK terör örgütleriyle HDP gibi zihniyetlere geçit vermeme adına, Ülkemizin birlik ve beraberliğinin devam etmesi, Dünya Lideri, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nda Ülkemizin atılımlarının sürmesi için Necip Milletimizin AK Parti kadrolarına teveccühünün devam edeceğine olan inancım tamdır.

Elazığ’ımız için de Milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın Hemşehrilerimizin teveccühünü alarak, Elazığ’ımıza, Ülkemize ve Partimize önemli ve güzel hizmetleri olacağından şüphemiz yoktur. 

Değerli Hemşehrilerim;

Davamız için her zaman sahada olmaya, çalışmaya, Elazığ’ımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz inşallah. 

Bu zamana kadar her daim desteklerini esirgemeyen kıymetli Hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Saygı, sevgi ve hürmetlerimle"dedi.