Demirbağ:Açıklamam Çarptırılmıştır

20 Kasım Cumartesi Günü Ak Parti Elazığ İl Başkanlığında yapılan halk günü toplantısında Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın yaptığı açıklamalar ulusal medyada gündeme getirilmişti. Vekil Demirbağ yaptığı açıklamanın çarpıtıldığını söyleyerek tekrardan açıklama yaptı.

Demirbağ:Açıklamam Çarptırılmıştır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ açıklamsını şu sözler ile yaptı:

'Cumhurbaşkanımız dün kabine toplantısı sonrası ‘Ekonomide Kurtuluş Savaşı’ başlatmamızı vurguladı.
Benim o günkü toplantı öncesi yaptığım açıklamalar da bu minvaldedir.
Aşağıda tam olarak söylediklerimi ifade ettiğimden de anlaşılacağı üzere;
Bizim başka bir vatanımızın olmadığını, devletimize, milletimize, bu toprağa sahip çıkmamız gerektiğini, maalesef dünya ile birlikte bizi de sıkıntıya sokan pandemi sürecinde birbirimize kenetlenerek, küresel darboğazdan en az hasarla çıkmak zorunda olduğumuzu belirttim.
Dış güçlerin bizi parçalama politikalarına, talimatla iş gören içimizdeki hainlerin çirkin oyunlarına, tefecilere, vicdansızlara fırsat vermeyerek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptığım anlaşılacaktır.
Aile arası sohbet tarzındaki konuşmamda eskiden kalma alışkanlıklarımızı terk edip, ihtiyacımızdan fazlasını almayarak ülkemizi ve milletimizi aciz duruma düşürmeye çalışan bu spekülatörlere, fahiş fiyat uygulayanlara geçit vermememiz gerektiğini vurguladım.   
Ayrıca bölüşmeyi, paylaşmayı, komşusu aç iken kendisinin tok yatmayacağı düsturunu edinen bu necip milletin bir ferdi olarak bugüne kadar bürokraside olsun, siyasette olsun elde ettiğim kazanımlarımı ihtiyaç sahipleri ve hemşehrilerimizle paylaştığım, içlerinden biri olarak gurur duyduğum beni yakından tanıyan Elazığ insanı başta olmak üzere herkesin malumudur.
Sonuç olarak, açıklamalarımdan sadece bir kısmının alınarak, beni günah keçisi olarak göstermek isteyen, IMF ile ortaklık yapıp, Türkiye’yi ve milletimizi geçmişte bir sente muhtaç eden muhalif kanadın temsilcilerinin açıklamaları tamamen yalan ve iftiradan ibaret olup kamuoyuna saygıyla duyurulur' dedi.