Cimnastik Elazığ İl Temsilciliğine Polat Getirildi

İlimiz eski futbol hakemlerinden Ahmet Polat Cimnastik Federasyonu tarafından Elazığ İl Temsilcisi olarak görevlendirildi...

Cimnastik Elazığ İl Temsilciliğine Polat Getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm spor branşlarının federasyonlarında gerçekleşen kongreler neticesinde ya mevcut yönetim ya da başka adaylar başkan ve yönetimlerini belirlemişti. Cimnastik Federasyonunda da mevcut başkan Suat ÇELEN tek başına girdiği seçimde güven tazelemişti. Seçim süresi sona erdikten sonra yapılan değerlendirme toplantılarında gündem maddeleri arasında yer alan illerdeki temsilcilerin durumu neticesinde ilimiz temsilciliğine Ahmet POLAT atanmış oldu. 

Cimnastik Federasyon Yönetim Kurulu Başkanı Suat ÇELEN ve yönetim kurulu tarafından onaylanan tebligatta daha önceden temsilcilik görevini yürüten M. Emre Karaman’ın yerine eski futbol hakemlerimizden ve Uluslararası Hemsball İl temsilciliği görevini de yürüten Ahmet POLAT’ın atandığı açıklandı.

POLAT’ın atama yazısı ile ilgili resmi yazışmayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Alaattin Özdemir tarafından yazılı olarak kendisine tebliğ edilmiş oldu.

İlimiz Cimnastik sporunun gelişimi açısından yeni atanan Ahmet POLAT’a yeni görevinde başarılar dileriz.