Chp Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' Konuşması

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Chp Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' Konuşması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Tören hava şartları nedeniyle Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Konuşmasında gençlere seslenen ve Cumhuriyetin önemine değinen Chp Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol " Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yılını kutluyoruz. Nice mutlu ve sağlıklı Cumhuriyet Bayramları yaşamayı umut ediyorum. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu, ülkemizin değişmez ve tartışmasız tek lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Devletimizin, vatanımızın bölünmez varlığı, milletimizin birliği ve beraberliği için, üniter devlet yapımızın korunması için ve bu ülke için kanını döken şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum. Gençler, size de diyorum ki  devletinize olan sadakatinizden, vatanınıza olan bağlılığınızdan Mustafa Kemal Atatürk’e olan inancınızdan asla vazgeçmeyiniz, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu. 

Milletvekili Erol konuşmasının ardından salonda bulunan ve yarışmalarda dereceye giren gençlere hediyelerini takdim etti.