Bingöl'de Afet Bölgesi Tartışması

Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz başkanlığında deprem başlığı adı altında STK ve kurum amirleriyle toplantı yapıldı. Toplantı esnasında Yılmaz ve Terör Gazisi İdris Tuğunmuş arasında yaşanan diyalog ise şok etkisi yarattı.

Bingöl'de Afet Bölgesi Tartışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazi Tuğunmuş, Bingöl’ün afet bölgesine dahil olması gerektiğini belirtmesi üzerine Cevdet Yılmaz: “Afet bölgesi talebi var, bu hususa dair sosyal medyada çalışma yapıldı. Ancak bu işlerin tag ile olmayacağını belirtmek istiyorum. Bazı kanun ve yasalar çerçevesinde afet bölgeleri ilan ediliyor. Bazı kasıtlı çevreler ve cahil cühela kesim bu işleri bilmeden sosyal medyada konuşuyor” ifadelerini kullandı

Bunun üzerine Terör Gazisi İdris Tuğunmuş, “tag çalışmasını ben ve arkadaşlarım başlattı. Bize cahil mi diyorsunuz” şeklinde Yılmaz’a cevap verdi. 

“BİNGÖL BASINI TOPLANTIYI TERK ETTİ”

Cevdet Yılmaz, Bingöl basını ile saat 12.00’da bir araya geleceğini duyurduktan sonra yaklaşık saat 11.45’te toplantı salonunda hazır bekleyen Bingöl basınını saat 13.45’e kadar bekleten Yılmaz’a tepki olarak Bingöl basını toplantıya girmeden salonu terk etti.