Beldemize Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık

Yeniden Refah Partisi Beyhan Belediye Başkan Adayı Bayram Öztürk, Gazetemizi ziyaret etti.

Beldemize Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Beyhan Belediye Başkan Adayı Bayram Öztürk çalışmalarını sürdürüyor.  Seçim ziyaretleri kapsamında Haber Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk’ü ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Beyhan Belediye Başkan Adayı Bayram Öztürk, İmtiyaz Sahibimiz Serkan Gürtürk'ün yerel seçimlere ilişkin sorularını cevapladı.


Belde için hazırladıkları projelerinden bahseden Yeniden Refah Partisi’nden Beyhan Belediye Başkan Adayı Bayram Öztürk, “Beldemize hizmet etmek için yola çıktık, projelerimiz var bu projeleri gerçekleştirmek istiyoruz. Halkımızı ayrıştırmadan herkese yardımcı olmaya çalışacağız. Şu anda beldemizin yol, altyapı, su sorunları var. Beyhan’daki işsizlik sorununun çözüme kavuşmasına yönelik   bir tekstil atölyesi projemiz var. Beyhan’da sporla ilgilenen gençlerimiz için futbol sahası yapmayı düşünüyoruz. Hayvancılığa yönelik projelerimiz var. Kooperatifler kurmak istiyoruz. Arıcılık ve balıkçılık ilgili projelerimiz var. Gençlerimizin önünü açıp onlarla birlikte bir şeyler yapmak istiyoruz” İfadelerini kullandı. 

Beyhan Halkından seçimlerde destek isteyen Yeniden Refah Partisi Beyhan Belediye Başkan Adayı Bayram Öztürk: “Beyhan halkı için buradayız.  Halkımızdan destek bekliyoruz” Dedi.