Başkandan Gece Teftişi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin dört bir yanında devam eden çalışmaları sık sık denetleyerek yakından takip ediyor, talimatlar vererek işlerin hızlandırılmasını sağlıyor.

Başkandan Gece Teftişi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu ziyaretlerle birlikte Başkan Şerifoğulları, gecenin ilerleyen saatlerinde yanına hiçbir yetkili, koruma almadan tek bir kişinin şoförlüğünde tek başına şehri geziyor ve hem eksiklikleri bizzat tespit ediyor hem de çalışmaları denetliyor.
Geçtiğimiz gün de yine gece teftişine çıkan  ve bir vatandaşın telefondan çektiği resimde Başkan Şerifoğulları, Ahmet Aytar meydanında inşa edilen katlı otopark ve kent meydanı çalışmalarını denetledi. 
Uygulanan yalıtım malzemesinden zemine döşenen karolara, dökülen asfalttan peyzaj düzenlemesine kadar çalışmaları titizlikle takip eden ve uyarılarda bulunan Başkan Şerifoğulları,şehri dolaşmak ve muhtemelen  diğer çalışmaları denetlemek amacıyla gecenin karanlığında kayboldu.
Başkan Şerifoğulları’nın zamansız ve tek başına yaptığı bu denetim ve şehrin tüm noktalarını gezerek eksiklikleri tespit etmesi, görenler tarafından hem şaşkınlık hem de takdirle karşılandı.