Başkan Tüver: Birliğimiz En Büyük Gücümüzdür

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, göreve gelişinin 1. Yıl dönümünde Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Tüver: Birliğimiz En Büyük Gücümüzdür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti kadın kolları teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda 1 yıl boyunca yapılmış olan çalışmalar değerlendirilerek, yerel seçimler için yol haritası belirlendi.

Ak Kadınlar olarak’ Kadının olduğu her yerdeyiz’ sloganı ile esnaf, sanatkâr ve ticaretle uğraşan kadınları iş yerlerinde ziyaret ettiklerini ifaden eden Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver;” Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her mecrada söylediği gibi kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir.  Kadınları siyasetin öznesi olarak nitelendiren bir Cumhurbaşkanın yol arkadaşları olarak mücadelemizi anlımızın akıyla 1 yıl boyunca tamamlamış olduk. Birliğimiz en büyük gücümüzdür. Ak kadrolarımızla birlikte birlik ve beraberlik ruhuyla çalmadık kapı dokunmadık gönül bırakmama hedefiyle yola çıktık. Asrın felaketini yaşadığımız süreçte çalışmalarımızı yaparken kendi ilimizde yaptığımız hizmetlerle birlikte en yakın komşu illerimizden Malatya ve Adıyaman’da kardeşlik ruhuyla yardım elimizi uzatmaya devam ettik. Sıcak sofralar tekrar kurulsun sloganı ile depremde zarar görmüş kardeşlerimizin yanlarında olduk.  Bir yıl boyunca Ak kadınlar olarak kadının olduğu her yerdeyiz sloganıyla esnaf, sanatkâr ve ticaretle uğraşan kadınlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek onlara Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu hibeleri ve destekleri anlatarak onların yanlarında olduk” ifadelerini kullandı.

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER: YEREL SEÇİMLERDE VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ

2024 Yerel seçimlerinde Ak Partiyi yine birinci parti olarak çıkartmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini vurgulayan Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver;” Ak Belediyeciliği vatandaşlarımızın teveccühüne vasıl olmuş bir şekilde mücadele ederek birinci parti olarak çıkarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.  Bizler Kadın kolları teşkilatının tüm kademeleri olarak muazzam bir özveri ile çalışmalar yaptık. Bizler bu çalışmaları yaparken arkamızda dağ gibi duran çok kıymetli Ak parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,  Kıymetli Milletvekillerimiz Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve önceki dönem Milletvekillerimize basın ve yayın kuruluşlarımız aracılığıyla destekleri için yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER/AYLİN SOLMAZ 

Başkan Tüver: Birliğimiz En Büyük Gücümüzdür