Şerifoğulları 'Cumhurbaşkanımızı İlimizde Ağırlayacak Olmanın Gururunu Yaşıyoruz'

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında gittiği her yerde sevgi ve coşku ile karşılanan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde daha iddialı bir şekilde Elazığ'ın her bölgesini AK Belediyecilik hizmetleriyle ilmek ilmek işleyeceklerini dile getirdi.

Şerifoğulları 'Cumhurbaşkanımızı İlimizde Ağırlayacak Olmanın Gururunu Yaşıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları öte yandan, Çarşamba günü (Yarın) Elazığ’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek; “İzinde yürüdüğümüz, Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Saygıdeğer Recep Tayyip Erdoğan’ı aziz şehrimizde ağırlayacak olmanın verdiği onur ve gururu yaşıyoruz.” dedi.

Deprem felaketleri ve pandemiye rağmen hiçbir bahanenin ardına sığınmayarak mahalle ayrımı gözetmeden eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığ’a birbirinden kıymetli yatırımlar kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MEŞALE VE KONFETİLERLE KARŞILANDI

Bu kapsamda AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, Üniversite Mahallesi ve Yeni Mahalle’de, vatandaşlarla buluştu. Başkan Şerifoğulları’nı “Elazığ seninle gurur duyuyor.” sloganları ile karşılayan vatandaşlar, yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Programı, meşaleler ve konfetilerle mitinge dönüştüren vatandaşlar, yeni dönemde de Başkan Şerifoğulları’na olan desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi. Şahin Şerifoğulları, tek tek vatandaşlarla tokalaşarak taleplerini dinledi, yeni dönemde Elazığ’a kazandıracağı projeleri anlatarak destekleri için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ PROF. DR. KELEŞ; “DEPREM VE PANDEMİYE RAĞMEN BAŞKANIMIZ SÖZLERİNİ YERİNE GETİRDİ”

Programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Başkanımız, vadettiği projelerin %90’ını yerine getirdi. Şahin Başkanımızın 5 yıllık görev süresi içerisinde depremler ve pandemi yaşandı. Zor bir dönem geçirdik. Bunlara rağmen söz verdiği projelerin yerine getirmesi, Elazığ’a olan sevgisinin bir göstergesidir. Bizler Milletvekili olarak her zaman Başkanımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ VİZYONU DİYEREK, ŞEHRİMİZİN HER BÖLGESİNİ AK BELEDİYECİLİKLE İLMEK İLMEK İŞLEYECEĞİZ”

“Büyük Başkan” sloganları ve alkışlarla kürsüye çıkan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “2019 yılında başladığımız bu kutlu yolda çalışmalarımızı yaparken birçok afetle karşı karşıya kaldık. Ancak hiçbir bahanenin ardına sığınmadık. Biz bu şehre söz verdiysek yaparız dedik, projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Altyapı sorununu çözeceğimizi vadettik ve bu sözümüzü tutuyoruz. Fuar ve kongre merkezi, otobüs terminali, meydanlar, yer altı otoparkları yatırımlarımızın yanı sıra Harput’umuzda da kıymetli çalışmalarımız oldu. Dokunmadığımız, hizmet götürmediğimiz bir mahalle kalmadı. Allah’a hamdolsun. Bu dönem çok daha iddialıyız. Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu diyerek birbirinden kıymetli projelerimizi hayata geçireceğiz. Dirençli Şehirlerde, İstihdam ve Kalkınmada, Ulaşımda, Çevre ve Şehircilikte, Bilim ve Teknolojide, Tarih ve Turizmde, Sosyal Belediyecilikte, Kültür Ve Sanatta, Aile, Kadın ve Çocukta Engelsiz Şehircilikte ve Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu diyerek, şehrimizin her bölgesini AK Belediyecilikle ilmek ilmek işleyeceğiz.” diye konuştu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “HOŞ GELDİNİZ, ŞEREF VERDİNİZ SAYIN CUMHURBAŞKANIM”

Öte yandan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Mart Çarşamba günü Elazığ’a gelerek Cumhuriyet Meydanı’nda saat 15.30’da Elazığlılarla buluşacak. Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamaktan gurur duyacaklarını ifade ederek; “Çarşamba günü müstesna ve özel bir gün. Çünkü Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Saygıdeğer Recep Tayyip Erdoğan'ı aziz şehrimizde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli şahsiyetlerini şehrimizde ağırlayacak olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bütün hemşehrilerimi saat 15.30’da Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum. Türkiye Yüzyılı'nda, izinde yürüdüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimize, hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum.” ifadesinde bulundu.