Başkan Şerifoğulları, 100 Proje Hedefinin Detaylarını Paylaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 11 ana başlıktan oluşan 100 proje hedefini hazırladığı dijital dergi ile kamuoyuna sundu.

Başkan Şerifoğulları, 100 Proje Hedefinin Detaylarını Paylaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan 11 ana başlıktan oluşan 100 proje hedefi kapsamında birçok projenin yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu. 
Vatandaşların yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen diğer projelerin ise yapım çalışmaları devam ediyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 11 ana başlıktan oluşan 100 proje doğrultusunda yapımını tamamlanarak hizmete açılan projelerin ve yakın zamanda tamamlanması hedeflenen çalışmaların kapsamlı bir şekilde yer aldığı bir dijital dergi hazırlayarak kamuoyu ile paylaştı.
ŞERİFOĞULLARI: 11 ANA BAŞLIKTAN OLUŞAN 100 PROJE HEDEFİMİZ 
Başkan Şerifoğulları şehrin gelişimine ve yarınlarına değer katmaya devam ettiklerini belirterek, “Kıymetli hemşehrilerim, Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda, sizlerin yaşam kalitesini en üst düzeye taşıyabilmek için 11 ana başlıktan oluşan 100 proje hedefimizle şehrimizin gelişimine ve yarınlarına değer katmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar şehrimize kazandırdığımız çalışmaları ana hatlarıyla incelemek için linke tıklayabilirsiniz. https://qrco.de/bchovV ” ifadelerini kullandı.