Başkan Kaya, 'Hastane Banka Promosyonunu Acilen Güncellemeli'

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Şubesi Başkanı Fırat Kaya, Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin banka promosyonu anlaşmasının acilen güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Kaya, 'Hastane Banka Promosyonunu Acilen Güncellemeli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Şubesi Başkanı Fırat Kaya, Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin banka promasyonu anlaşmasını acilen güncellemesi gerektiğini belirterek, çalışanlar arasında ayrımın kaldırılmasını istedi.

KAYA: EMEK DÜNYASININ HAK KAYBI YAŞAMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ
Başkan Kaya, “Fırat Üniversitesi Hastanesi banka promosyonu acilen güncellenip tüm çalışanlarımızı birleştirip tek çatı altında tek ihale ile yapılması acilen gerekmektedir. Günümüz ekonomik şartlarının çok zorlaştığı bu günlerde hiç şüphesiz emek dünyasına ciddi bir kazanım sağlayacağı aşikardır. Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş hocamızın konuyla ilgili hiçbir personel arasında şuana kadar ayrım yapmadığı gibi bu konuyla ilgilide gerekli hassasiyeti göstereceğinden hiç şüphemiz yoktur. Tüm Türkiye’de üniversite çalışanlarını birleştirip yapılan ihalelerde bunun ispatıdır. Örneğin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bu ayrımı kaldırıp tüm işçi memur çalışanlarını birleştirip tek ihale ile 31 bin 100 TL gibi bir rekor promosyon sağlamıştır. Bu süreçte Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her daim konun takipçisi olup rektörlüğümüze gerekli tüm desteği verip emek dünyasının hak kaybı yaşamasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.