Başkan Kavaklı 'dan Mevlid Kandili Mesajı

Hüda Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kavaklı 'dan Mevlid Kandili Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hüda Par Elazığ  İl Başkanı Yasin Kavaklı, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) dünyaya geldiği gece olan Mevlid Kandilini idrak edeceğiz. İnsanlığın en fazla ihtiyaç duyduğu huzur ve güven, O kutlu peygamberin öğretilerinde saklıdır. Yaşantımızdan şikayet ettiğimiz huzursuzluğun ve güvensizliğin sebeplerinin başında Peygamberimizin hayat modelinden uzaklaşılmasında aranmalıdır. 
Toplum, huzuru ve refahı ancak ve ancak peygamber efendimizin bizlere emanet bıraktığı hayat şeklinde bulacaktır. Bundan dolayı anneler ve babalar çocuklarının peygamberimizi tanıması için büyük bir çaba içerisinde olmaları gerekmektedir. Çocuklarımızı ahlaksızlıktan korumak ve topuma yararlı bir fert haline getirmek için buna ihtiyacımız vardır.
Bilinmesini isteriz ki toplumda ahlaksızlığı yaygınlaştırmak isteyenler, kötülüğü normalleştirme söylemleri geliştirmektedirler. Peygamberimizin bizlere emanet olarak bıraktığı hayat şeklini değiştirip dönüştürmek için her türlü gayreti sarf etmekte ve İslami yaşam modelinigericilik olarak lanse etmektedirler. Gerçek niyetleri ise gençlerimizive neslimizi kendi nefsi arzı ve isteklerine köle yapmaktır. İnsanlık için İslam’ın vermiş olduğu değer ve özgürlüğü hiçbir beşeri ideoloji verememiş ve veremeyecektir. 
İnsanlığın huzur ve güven içerisinde yaşayacağı İslami ve insani hayat modeline ulaşmasını niyaz eder, Mevlid Kandilinin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan dilerim.