Başkan Emrah Aktağlı Büyük Birlik Partisi'nin 29. Yaşını Kutladı

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl başkanı Emrah Aktağlı partisi'nin 29. yaşını kutladı.

Başkan Emrah Aktağlı Büyük Birlik Partisi'nin 29. Yaşını Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl başkanı Emrah Aktağlı sözlerinde şu ifadelere yer verdi:
"Rahmetli Şehit liderimiz MUHSİN YAZICIOĞLU ile birlikte 99 dava arkadaşının 29 Ocak 1993' te kurduğu ve genel başkanımız sayın Mustafa Destici nin öncülüğünde genel merkez, İl ve ilçe yönetimleri, delege, üye ve gönüldaşlarımızla ilk gün ki heyecan ve temizlikle bu günlere getirilen Büyük Birlik Partimizin, Ülkemizin ve tüm insanlığın ihtiyacı olan “Nizam-ı Alem Ülkü’sü” çerçevesindeki mücadelesi; mevcut kadrolarımız daha da güçlendirilerek hızlandırılmalıdır.

Bu husustaki görev ve hassasiyet sadece mevcut yönetim kadrolarımızın değil, Büyük Birlik Hareketinin tüm mensuplarının üzerine düşen sorumluluktur. 

Zamanı gelmiş bir fikrin karşısında hiçbir güç duramaz.                                                                  Zamanı gelmiş fikir “Yeni dünya düzeni” karşısında Ahlak, Adalet ve İnsaca yaşamı hedefleyen “Nizam-ı Alem’dir”

Büyük Birlik, sadece bir parti, karşı duruş ya da bir tepki hareketi değil, kendi felsefesi, fikri, ideolojik sistematiği olan özgün bir medeniyet projesinin adıdır.

Siyaset bir ülke için söyleyecek sözü, anlatacak hikayesi, uygulamaya koyacak bir projesi olanların işidir. Bizlerin eski hatıralarımız, yeni umutlarımız var. Düne nazar ederek, bugünü tahlil edip, yarınlara yönelik ülkemize ve tüm insanlığa tekliflerimiz var.
Milliyetçilikle bezenmiş, muhafazakarlıkla desteklenmiş, demokrasi ile taçlanmış ve hukukla hemhal olmuş ideal bir siyaset olarak; “Türk-İslam Ülküsü” nün tüm insanlığa ümit olması en büyük hayalimiz ve siyasi iddiamızdır.

Bu onurlu yolda, bu kutsal davada tüm dava arkadaşlarımızla daha nice yıllara hep beraber mücadelemizi sürdürme dileklerimle.
BBP' nin 29. Yıl dönümü tüm Türk İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah 'tan niyaz ederim" dedi.