Başkan BalRehavete Kapılmadan Sandığa Gidelim

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Başkan BalRehavete Kapılmadan Sandığa Gidelim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yunus Bal şu ifadeleri kullandı;

Aziz Hemşehrilerim, Türkiye Yüzyılının kapılarının aralanmasına 24 saatten az bir vakit kaldı. Yarın sadece Cumhurbaşkanını değil Türkiye'nin kaderini belirleyeceğiz.

28 Mayıs seçimi ülkemizin bekası, istiklali ve istikbali açısından hayati bir öneme sahip. Ülkemizin bekası, terörle mücadelenin devamı, yapılan hizmetlerin baki kalması için sandığa gitmenizi ve sandıklara sahip çıkmanızı rica ediyorum. Çok şükür 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız rekor bir katılımla demokrasinin bir örneğini verdi. Herkes sandığa gitti ve kendi görüşünü sandığa yansıttı. Yarında tüm hemşehrilerimi sandığa davet ediyorum. ’Nasıl olsa kazandık’ gibi bir rehavete kapılmadan herkesin sandığa gidip demokratik hakkı olan vatandaşlık görevini yerine getirmesini talep ediyorum.

Seçimle ilgili tek rakibimiz rehavet. Rehavete kapılmayalım. Cumhur İttifakı olarak kazanacak daha çok zaferimiz var. Söylenecek çok sözümüz var. Vereceğimiz çok mücadelemiz var. Yarın düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda adayımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a desteğinizi bekliyoruz"dedi.