Başkan Ateş: 'Medyamız Filistin Davasına Sahip Çıktı'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ateş: 'Medyamız Filistin Davasına Sahip Çıktı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Farklı seslerin, özgün düşüncelerin kendini ifade imkânı bulduğu medyanın sağlıklı bir kamuoyu için de önemli olduğunu ifade eden Başkan Ateş, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Güçlü ve lider bir Türkiye için medyamız bağımsız,  gazeteciler ve habercilerimiz de özgür olmalıdır.  Özgür ve objektif bir medya,  ülke demokrasisinin güçlü olmasını sağlar.  Fakat basının özgürlüğü, hiçbir zaman sorumsuzluk olarak algılanmamalı, toplumun değerlerine saldırı ve hakaret olarak yorumlanmamalıdır. Önemli olan halkın tarafsız ve doğru biçimde haber alabilmesinin sağlanması ve ülkenin değerlerine sahip çıkılmasıdır.
Elazığ medyasının, ülkemiz ve milletimizin değerlerine sahip çıkma ve ilimizin gelişmesine katkı sunma anlamında başarılı bir yayın politikası ortaya koyması ve duruş sergilemesini takdir ediyoruz. İlimiz medya kuruluşları ve mensuplarının, 15 Temmuz başta olmak üzere,  terörle mücadele ve son olarak Filistin’deki katliamlara karşı gösterdikleri dik duruş ve yayınlarıyla Filistin davasına verdikleri destek her türlü takdirin üzerindedir.
Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk dileklerimle başarılar diliyorum.”