Başkan Adayı Kartakgül: 'Yazıkonak 10 Yılda 3 Başkan Gördü Ama Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, beldedeki mevcut muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Adayı Kartakgül: 'Yazıkonak 10 Yılda 3 Başkan Gördü Ama Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını büyük bir aşk, heyecan ve gayretle sürdüren Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, bu kapsamda beldedeki mevcut muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi.

 

“TAVRIMIZ NET”

31 Mart seçimlerine Yeniden Refah Partisi çatısı altında gireceğinin net olduğuna değinen Kartakgül: “31 Mart tarihinde yerel seçimler yapılacak. Hem beldemizin hem şehrimizin hem de ülkemizin geleceği açısından önemli bir seçim. Bu seçimlerin de mihenk taşları hem beldelerde hem ilçelerde hem de şehirlerde muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız mahallesinin problemlerine hakim ve hemşehrilerini tanıyan ve şahsıma göre de siyasetin temel taşı olan önemli bir makamdır. Bugün sizlerle istişare yapmak istedik. Beldemizde gerek muhtarlıkta gerek belediyede adayların fazla olması beldemizin demokrasisinin ve bunu güzel bir şekilde işlediğimizin göstergesidir ve bu bir renktir. Hepimiz bu beldede yaşıyoruz. Hepimizin derdi, hedefi ve hayali aynı. Biz yaşanabilir, adil ve 2024 şartlarına uygun sosyal donatıları fazla inanına değer veren bir beldede yaşamak istiyoruz ve bunu hayal ediyoruz. Hepimiz hizmet anlamında bir gayret içindeyiz ve bir yol haritası çizdik kendimize ve bu yolda yürüyoruz. 31 Mart seçimlerini YRP çatısı altında sonuna kadar sürdüreceğiz. Bunu SKM açılışımızda da beyan etmiştim. Herhangi bir siyasi pazarlığa bizim alet edilmememizi istiyoruz ve çok net tavrımızı ortaya koyuyoruz. YRP herhangi bir siyasi parti ile ittifak yapmayacak ve Yazıkonak’ta seçim sürecini sonuna kadar yürütecek. Sizlerin bunu bilmesi demek konunun kapanması demektir.” şeklinde konuştu.