Ayhan YILMAZ,Yeni Mahalle Muhtarlığı'na talip olduğunu açıkladı

Yeni Mahalle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan YILMAZ Yeni Mahalle Muhtarlığı'na talip olduğunu açıkladı…

Ayhan YILMAZ,Yeni Mahalle Muhtarlığı'na talip olduğunu açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Mahalle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Yeni Mahalle’nin tanınan ve sevilen simâlarından Ayhan YILMAZ Yeni Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı…

Mahalli idare seçimlerine yaklaşık bir yılı aşkın süre olmasına rağmen şimdiden adaylığını açıklayan ve Yeni Mahalle sâkinleri tarafından sevilen Ayhan YILMAZ, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Elazığ’da hemen hemen her genç yaştaki insanın yakinen tanıdığı ve sıkı bir dostluk bağı kurduğu YILMAZ, “Çıktığımız bu yolda yanımda olan tüm kardeşlerime, eşime, dostuma teşekkür ederim.” dedi.

Yeni Mahalle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Ayhan YILMAZ
Yeni Mahalle Muhtar adaylığına ilişkin yaptığı açıklamaları şöyle sürdürdü; “Elazığ’ın güzide mahallesi olan, Yeni Mahalle Muhtarlığı’na şimdiden aday olduğumu açıklıyorum. Gerek sosyal medya aracılığıyla gerek siz değerli basın mensupları sayesinde kamuoyuna adaylığımı bugün ilân etmiş bulunmaktayım. Mâhalli idare seçimlerine kalan günler içerisinde mahallemizin sıkıntılarıyla bir bir ilgilenip muhtarlık seçimini Allah'ın izniyle, mahallelimizin güzide sâkinlerinin destekleriyle kazanacağız. Mahallemizin en güzel şekilde hizmet alabilmesi için ilimiz yöneticilerine karşı mahallemizi temsil edeceğimizi, mahalle sakinlerimizin dertleriyle dertleneceğimizi ve her zaman yanlarında olacağımı mahalle sakinlerimize genişçe anlatmak için adaylığımı seçime uzun bir zaman kala, şimdiden açıkladım.”

“GEÇEN DÖNEM AZ FARKLA KAYBETTİK, BU DÖNEM KAZANAN YENİ MAHALLE OLSUN!”

Geçen seçimde Yeni Mahalle Muhtar adaylığına tâlip olduğunu fakat az bir fark ile   Muhtarlık yarışını kaybettiğini dile getiren YILMAZ, “Bu dönem kazanan Yeni Mahalle olsun” diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Önceki dönem mahalli idareler seçiminde az farkla kaybettiğimiz Yeni Mahalle muhtarlık seçimini bu kez kazanmak için durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, gezmedik bir mahalle sakini bırakmayarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımız aşama aşama olacaktır. İlk aşamada duyurduğumuz adaylığımıza mahalle sakinlerimizin, büyüklerimizin, her kulvarda benim için çok değerli olan genç kardeşlerimizin büyük ilgisi bizleri baş koyduğumuz bu yolda dahada cesaretlendirdi. Merkezi ve bayağı büyük olan seçmen nüfusuyla adeta ilimiz seçimlerine büyük etkisi olan mahallemizin dahada ileri seviyede hizmet alabilmesi için çok çalışmamız gerektiği bilincindeyiz. Her şey mahallemiz için her şey mahallelimiz için diyerek çıktığımız bu uzun maratonda tüm mahallelimizin, dostlarımızın, büyüklerimizin ve değerli genç kardeşlerimizin desteklerini bekliyorum.”