Ateş, 'Elazığ Gerçekten Sahipsiz'

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığının Ocak ayı il divan toplantısı Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ateş, 'Elazığ Gerçekten Sahipsiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa Yeniden Refah Partisi İl, Merkez ilçe, Kadın ve Gençlik Kolları ile ilçe ve belde teşkilat başkanları ve partililer katıldı.
 Siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını ve meclise girmeyi amaçladıklarını söyledi. 

ATEŞ: ELAZIĞ GERÇEKTEN SAHİPSİZ 
Ülkenin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Ateş şunları söyledi:
“Milli Görüş’ü ulaştıramadığımız her bir hemşehrimizin vebali boynumuzdadır. Bu şuur ve bilinçle sahada olacağız. Kendi içlerindeki problemleri dahi çözmekten aciz her kafadan bir ses çıkan 6’lı masanın ülkeyi nasıl bir kaosa sürükleyeceğini şimdiden görmek bir kehanet değil. Birbirlerine olmadık hakaretleri eden, siyaseti olduğu gibi toplumu da kutuplaştıran, geren iki ittifakla karşı karşıyayız. Biri 20 yıllık iktidar sonunda halkımızı perişan etmiş, aileyi ve toplumu ifsat etmiş kötü bir karneye sahiptir. Diğer tarafta ise Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmak ve birkaç milletvekili çıkarabilmek adına tüm ilke ve değerlerinden uzaklaşmış liderleri görüyoruz.”

TAN: “MADEN İHALESİ YOK HÜKMÜNDEDİR”
BÜTÇE AÇIĞI 659 MİLYAR TL 

2021 yılı bütçe açığının 201 milyar TL, 2022 yılı 461 Milyar TL,  olduğunu 2023 bütçe açığının  659 Milyar TL. söyleyin olduğunu ifade eden YRP MKYK Üyesi Mehmet Tan; “Maden’deki Bakır ihalesini alan konu kapanmıştır deniyor. Neden?  Danıştay kararını verdi ve imtiyazlı holdinge devredilecek. Biz de diyoruz ki kanunlara aykırı verilecek olan bir karar belki onların kalemlerine imza atarken kabul görmüştür ama yüreklerinde hapistir, milletin duygusunda hapistir, yok hükmündedir bizim için de yok hükmündedir. Geldiğimiz zaman da zaten bu bozulacak” dedi.