Arslan, '15 Temmuz Hainlerin Dersini Aldığı Gündür'

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü hedef aldığını belirterek, 'Bu alçakça girişime Ülkemizin bekası için gövdesini siper eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Arslan, '15 Temmuz Hainlerin Dersini Aldığı Gündür'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Unutulmasın ki tüm halkımız demokrasimiz için ilelebet nöbette, iş dünyamız ise ekonomimiz için gece gündüz işinin başında olacaktır” ifadesini kullandı.

İÇERDE VE DIŞARIDAKİ HAİNLERİN OYUNUNU MİLLETÇE BOZDUK
Başkan Arslan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında verdiği kahramanca mücadelenin içeride ve dışarıda hainlerin oyununu bozduğunu bildirdi.

Arslan, “Türk milleti, ihanetin karşısında topyekun durarak destan yazdı, birlik ve beraberliğimizin gücünü, Türkiye'nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdi” değerlendirmesinde bulundu.

15 Temmuz'un ekonomiye verdiği hasar karşısında bu alandaki tüm aktörlerin koordineli hareket ettiğini vurgulayan Arslan, şunları kaydetti: "15 Temmuz hainlerinin ekonomik tahribatına karşı tüccarımızla, sanayicimizle, esnaflarımızla ve çalışanlarımızla omuz omuza çalıştık. Bu millet, 15 Temmuz hainlerini de ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesi veren vatanseverleri de unutmayacaktır."

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ

Türk milletinin darbeyi önlemek için uçakların, tankların ve tüfeklerin karşısına kendini siper ettiğini anımsatan Başkan Arslan, 15 Temmuz'un demokrasi zaferi olduğunun altını çizdi.

Arslan, 15 Temmuz gecesinin, milli birlik ve beraberliğin vücut bulduğu direnişin simgesi olduğunu belirterek, vatan söz konusu olduğunda bu milletin her bir evladının tereddüt etmeden canını ortaya koyabileceğinin tüm dünyaya gösterildiğini bildirerek, “Demokrasiye ve vatanına sahip çıkmak için şehit düşen demokrasi şehitlerine Allah'tan rahmet, gazilere de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin ve halkımızın bir daha böyle acılar yaşanmamasını temenni ediyoruz" ifadelerinde bulundu.