Anneler Gününde Anlamlı Etkinlik

TOKİ Yemişlik İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri anneler gününü çeşitli etkinliklerle kutladı. TOKİ Yemişlik İlkokulu Sınıf öğretmenlerinden Osman Hayri Topuz, Dilek KAYMAZ, Zülfiye GÜNDÜZGİL ve Mine YAŞAR günün anlam ve önemine uygun çeşitli etkinlikler hazırlayarak öğrencilerin anneleriyle bu özel ve anlamlı günü kutlayıp birlikte eğlenceli ve duygusal anlar yaşadılar.

Anneler Gününde Anlamlı Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anneler günü programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Osman Hayri Topuz; "Okulumuzda deprem bölgesinden gelen öğrencilerimiz var. Aileleriyle birlikte yaşadıkları sıkıntıları bir nebzede olsa unutmaları için 1. Sınıf zümreleri olarak birlikte anneler günü programı hazırladık. Öğrencilerimiz annelerine şiirler okuyup, şarkılar eşliğinde gösteriler sundular. Annelerin eğlenceli zaman geçirmeleri için "Annem Beni Gözümden Tanır" yarışması yaptık. Öğrencilerimiz elleriyle hazırladığı hediyelerini ve çiçeklerini program sonunda annelerine sundular.

Anneler bu dünyada ki en kıymetlimiz. Cennetin Anaların ayağının altında olduğunu unutmayalım. Annelerimiz ailenin direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür.

Annelerimiz bizim ilk öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir ömür boyu devam edecektir. Hayatımızda her zaman annemizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Onların her bakışında sevginin ayrı bir tarafı keşfedilir. Onlar her şeyin en güzeline layıktırlar. BAŞTA ŞEHİT ANNELERİ OLMAK ÜZERE,TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN"dedi.