Alpargu'ya Önemli Görev

2007 yılında çalışma hayatına kamuda başlayıp, fiilen 2009 yılından bu yana Ziraat Bankası bünyesinde Elazığ Merkezde çeşitli şubelerde portföy yöneticiliği yapan, şehrimizde birçok başarıya imza atan hemşehrimiz Selahattin ALPARGU 28.07.2022 tarihinde Tercan/Erzincan şube müdürü olarak atandı.

Alpargu'ya Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2007 yılında çalışma hayatına kamuda başlayıp, fiilen 2009 yılından bu yana Ziraat Bankası bünyesinde Elazığ Merkezde çeşitli şubelerde portföy yöneticiliği yapan, şehrimizde birçok başarıya imza atan hemşehrimiz Selahattin ALPARGU 28.07.2022 tarihinde Tercan/Erzincan şube müdürü olarak atandı.Özellikle  deprem ve pandemi sürecinde iş dünyasının sıkıntılarını çözmek adına her türlü insiyatif ve sorumlulukları yerine getirerek Elazığ  iş dünyasına büyük emekleri olan hemşerimiz önemli bir göreve getirildi.

Tercan/Erzincan Şube Müdürü olarak atanan Selahattin Alpargu  sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;
[15:16, 01.08.2022] Serkan abi: Yaklaşık 15 yıldır hizmet etmekten gurur duyduğum Aziz Şehrimiz Elazığ’dan tayin nedeni ile bugün itibariyle ayrılıyorum. 

Allah’ın izniyle yarın itibariyle Ziraat Bankası Tercan/Erzincan Şube Müdürü olarak yeni görev yerimizde  milletimize hizmet etmeye devam edeceğim.

Fiziken yarın aranızdan ayrılmış olsak da, telefonumuzun ve kalbimizin her daim sizlere açık olduğunu ve ömrümüz yettiğince bu millete hizmeti en büyük şeref olarak gördüğümü bilmenizi isterim. En kısa sürede görüşmek ümidiyle, haklarınızı helal ediniz. Allah’a ısmarladık"dedi.

Bizlerde Haber Ayrıntı ailesi olarak Selahattin ALPARGU'ya ilimize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor,Yeni görevinde başarılar diliyoruz.