Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: 'Milletimiz Hizmetin Adresini Biliyor'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 'Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.' dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: 'Milletimiz Hizmetin Adresini Biliyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim takvimi hızla ilerlerken AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz aynı hızla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Gittiği her programda büyük sevgi gösterisi ve ilgiyle karşılanan AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, kurum, kuruluş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk olarak Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü, Veteriner Kontrol Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı yöneticileri ve personelini ziyaret eden Öz, daha sonra Bölge Camii’nde kıldığı Cuma Namazı çıkışı vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretleri kapsamında şehrin en önemli değerleri arasında yer alan Kapalı Çarşı’yı ziyaret eden Öz, yoğun ilgi ve sevgiyle ağırlandığı çarşı esnafından 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Taziye ziyaretlerinde de bulunan Öz, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşları ağırlayan AK Nokta aracını, şehrin farklı noktalarındaki taksi durağı esnaflarını ziyaret ederek, daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

Burada konuşan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin önemine bir kez daha dikkat çekerek, “Kıymetli hemşehrilerim 14 Mayıs seçimlerine giderken artık saflar çok net bir hal almıştır. Bir tarafta Türkiye Yüzyılı hedefiyle daha güçlü bir Türkiye vadedenler var. Diğer tarafta soğan patates siyasetiyle ülkenin bugününe ve yarınlarına dair hiçbir vaatleri olmayanlar, sırtını terör örgütlerine dayayanlar, eski Türkiye'ye geri dönmek isteyenler var.

Pervin Buldan 3 gün önce çıktı dedi ki ‘Kemal Kılıçdaroğlu kapalı kapılar ardında ne konuştuğumuzu çıksın açıklasın.’ Bizler de merak ediyoruz. Kapalı kapılar ardında Kılıçdaroğlu, HDP’ye ne vaatlerde bulundu, açıklamalarını bekliyoruz.”diye konuştu.

“14 Mayıs'ta milletimizle birlik beraberlik içerisinde inşallah yeni bir zafere daha imza atarak, ülkemizi yeni yüzyılına en güçlü şekilde hazırlamaya devam edeceğiz.” diyen Öz, “Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Çanakkale’den 15 Temmuz’a destan yazan bir millet olarak 14 Mayıs seçimlerinin ardından bu kez hep birlikte Türkiye Yüzyılı destanını yazacağız. Ülkemiz için, şehrimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Hep birlikte daha güçlü yarınlara ulaşacağız. Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, ziyaretleri kapsamında ayrıca Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Merkeze bağlı Ortaçalı Köyü’nü ziyaret ederek, düzenlenen Mevlit Programına katıldı.