AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla yapıldı

Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İlçe belde belediye başkanları, teşkilat başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; "Şubat ayı Danışma Meclisi Toplantımızı yoğun katılımla gerçekleştirdik. Tüm kademelerimizin yer aldığı toplantımızda yaptığımız çalışmaları ve 2023 sürecini değerlendirdik. İstişarenin yoğun bir şekilde yapıldığı toplantımız gayet verimli geçti. Ben toplantımıza katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi. 

28 Şubat post modern darbesine de değinen Başkan Yıldırım; “6 siyasi parti bir araya geldiler ve onların arasında çok üzülerek söylediğim 28 Şubat’ı da bizim gibi yaşamış bir lider 28 Şubat’ta onlarla birlikte açıklama yapıyor, bu çok vahim ve manidar bir durum." ifadelerini kullandı. 

Rusya-Ukrayna Savaşı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yıldırım; “Savaş nerede olursa olsun karşıyız. Acının rengi ve dili yok. Batı dediğimiz birkaç yüzlü topluluklar bu savaşı sadece seyrediyorlar. Reis birleşmiş milletlerde şu cümleyi sarf etti; “Dünya 5’ten büyüktür.” İşte bir kez daha görüyoruz dünya 5’ten büyüktür. Bir takım basit yaptırımlardan bahsediyorlar onların da ne kadar komik olduğunu gelen süreçte göreceksiniz. Ama olan bu arada ölenlere ve şehirlere olacak. Biz her zaman mazlumun yanındayız. Ukrayna Müslüman değil ancak Ukraynalı bir çocuk veya bir kadın pankarta şöyle yazmış; “Recep Tayyip Erdoğan senden yardım bekliyoruz.” Ukraynalı bir vatandaş bizden yardım bekliyor. Recep Tayyip Erdoğan demek ülke sınırlarını aşmış olmak demek.” dedi. 

Başkan Yıldırım konuşmasında ayrıca şu ifadeleri kullandı; "Bizler onurlu insanlarız. Hepimiz onur sahibiyiz. Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde girdiğimiz bu yolda görevimizi onurla ve layıkıyla yerine getirmemiz gerekiyor. Her şeyimizi buna göre değerlendirmek zorundayız. Biz AK Parti’de siyaset yapıyoruz. AK Parti sıradan bir parti değildir, bir dava hareketidir. Bunu asla unutmamalıyız." şeklinde konuştu.