Ak Parti Heyeti Yurtbaşı Beldesinde SKM Açılışı Gerçekleştirdi

Elazığ'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı 27.dönem Milletvekili Sermin Balık, Genel Merkez Sosyal Politikalar başkan yardımcısı Murat Öz ile birlikte Yurtbaşı beldesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde, beldede görev yapacak Belediye Başkan adayı Nihat Doğan ile bir araya gelen Vekil Keleş, Yurtbaşı'nın geleceğine dair umutlu mesajlar verdi.

Ak Parti Heyeti Yurtbaşı Beldesinde SKM Açılışı Gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Törende konuşan Milletvekili Erol Keleş, "Yurtbaşı'mızın daha da güzelleşeceğine, gelişeceğine ve beldemizin ihtiyaçlarına yönelik projelerin hayata geçirileceğine inancım tamdır," ifadelerini kullanarak, Belediye Başkan adayımız Nihat Doğan' ın seçilmesiyle birlikte belediye yönetiminin, beldenin çehresini değiştirecek önemli adımlar atacağını vurguladı.

Açılışa katılan ve desteklerini esirgemeyen hemşerilerine ve dava yolunda birlikte yürüdüğü arkadaşlarına şükranlarını sunan Keleş, bu etkinliklerin, halk ile siyasetçiler arasında güçlü bir bağ kurduğuna ve yerel yönetimlerin halkın ihtiyaç ve beklentilerine daha duyarlı olmasını sağladığına dikkat çekti.

AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyonuna uygun olarak, Yurtbaşı'nın da kalkınma ve gelişim sürecinde önemli bir rol oynayacağını belirten Keleş, beldede gerçekleştirilecek projelerle, vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasının hedeflendiğini ifade etti. Keleş, konuşmasını "Yurtbaşı'mız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz," sözleriyle tamamladı.