AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Maden Mitinge Katıldı

AK Parti'nin Maden ilçesinde düzenlediği coşkulu mitingde, Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ önemli mesajlar verdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Maden Mitinge Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bu mitingde Prof. Dr. KELEŞ, "Maden'imizin güzel insanları, sizlerin desteğiyle, Musa Orhan ile birlikte Maden’de, insanı önceleyen, gönüllere dokunan ve her hanenin derdiyle dertlenen bir belediyecilik anlayışını tahkim edeceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Maden'in 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuz içinde önemli bir yere sahip olduğunu ve 31 Mart seçimlerinde halkımızın sandıkları 'EVET' ile coşturacağına inandığını belirtti.

Keban Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısında da Prof. Dr. Erol KELEŞ, partililerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan KELEŞ, "31 Mart'ta Keban'ımız, Fethiye Atlı ile yola devam edecek. Bu birlikteliğimiz, bölge halkımız için daha fazla hizmet ve kalkınmayı beraberinde getirecek" dedi. KELEŞ, toplantının partinin bölgedeki stratejilerini gözden geçirme ve gelecek adımları daha da sağlamlaştırma açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.