Abdullah Akın'ı Kim Gaza Getiriyor?

31 Mart seçimlerine 27 gün kala adayların çalışmaları devam ediyor.

Abdullah Akın'ı Kim Gaza Getiriyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adaylar, sahada daha çok görünür olma yanında projeleriyle de halkın desteğini alarak, yarışta kendilerinin favori olduğunu ortaya koymak amacıyla ilginç iddialarda bulunuyorlar.

Bunun en son örneği ise Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Abdullah Akın oldu.

Anketlerde yok denecek derecece oy alan, ancak vatandaşların bile dinlemediği hiçbir orijinalliği olmayan basma kalıp bazı cümleleri döne döne anlatıp proje olarak sunan Abdullah Akın, tüm Elazığ'lılara gönderdiği mesajda seçimi kazanmaya çok yakın olduklarını belirtti.

Akın’ın Elazığ'lılara SMS yoluyla ve sosyal medya aracılığı ile gönderdiği mesaj şöyle:

“Muhterem Hemşehrilerim

Sahaya inmeden önce yaptırdığımız anketlerde oyumuz 46 bin düzeyindeydi. 2 ay içerisinde oylarımız desteğiniz ve teveccühlerinizle hızlıca yükseldi. Bugün itibariyle seçimi almaya yaklaştık. Bu büyük destek ve sevginizden dolayı, sizlere teşekkürlerimi arz ediyor hayırlı akşamlar diliyorum. Sizler için çalışmalarımız tüm gücümüzle inşallah devam edecek. Esselamualeyküm.

Abdullah Akın / Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı”

Akın’ın gönderdiği mesaj neresinden bakılırsa bakılsın çelişkilerle dolu!

Öncelikle geçmiş yerel seçimlerde Haluk Aslan gibi şehrin tanınan, bilinen ve her kesimden insanın yakından tanıdığı saygın iş insanı olan Haluk Arslan, hem de henüz Yeniden Refah Partisi kurulup Saadet partisini bölmemişken dahi ancak 8 bin oy alabilmişti.

Ve yine 2019 seçimlerinde CHP’nin yörüngesi altına girip onun uydusu olan bir Saadet Partisi yoktu.

Ve yine o gün henüz Saadet Partisinin önünde “Türkiye laiktir, laik kalacak, Türkiye İran olmayacak” sloganları atılmamıştı.

Ve o gün “Mücahit Kılıçdaroğlu” sloganları henüz atılmamıştı.

Tüm bunların ardından, Yeniden Refah Partisinin de Saadet’in büyük orandaki, tabanını alarak ayrılmasından sonra Akın’ın değil 46 bin oy, 6 bin oy almasını bile büyük başarı olarak görüyor vatandaşlar.

Akın’ın hemen her kesimden oy almak isteme gayretine karşın, sadece kendi parti tabanının selamlaşma ritüelini, SMS çektiği tüm Elazığ'lılara yönelik kullanması da ayrı bir çelişki olarak ortada duruyor.

Birileri ve muhtemeldir ki en yakınındakiler Abdulah Akın’ı fena dolmuşa bindiriyorlar. Kendisinin iyi para harcaması ve görünürlüğünün çok olması ve özellikle “Valla seni beğeniyoruz ve oy vermeyi düşünüyoruz” cümlelerini fazla ciddiye almış olacak ki Akın da bu hayale kapılmış ve 46 bin oyu cepte görüp gözünü 70 bin oya dikmiş. 

Abdullah Akın kendisini böylesine hayal deryasına atıp günün sonunda” Allah hayır vere, ben kendisine demiştim bu oyu alacağımızı” diyecek tornistanı seven adamlarla yol yürümeye devam ederse, 46 bin değil ama 6 bin bile oy alması başarı olur. Bizden söylemesi...

 

Haber: Çağlar Karataş