23 Elazığ Almadı, Kumluca Belediyespor Kaptı…

Elazığ'lı futbolcu Burakhan Cevher, Bölgesel Amatör Ligi 8. Grupta mücadele eden Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor takımına transfer oldu.

23 Elazığ Almadı, Kumluca Belediyespor Kaptı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezon başında Bal Ligi takımlarından Çivril Kıralan Demirspor forması giymiş ve bu takımda ilk yarı boyunca 13 karşılaşmada forma giyerek; rakip filelere 3 gol atıp 6’da asist yapan Cevher, Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor takımına imza attı.

Kumluca Belediyespor, Bal Ligi 8. Grupta ve ligde 2. Sırada yer almakta.

Cevher, gazetemize yaptığı özel açıklamada şu sözlere yer verdi; ‘’DSİspor takımıyla futbola başladım. İl Özel idaresi ve Yolspor’da uzun yıllar forma giydim. Elazığ’da futbolcuya pek destek yok. Her sezon formasını giydiğim takımlar bizim gibi futbolculara cüzi miktarda ücret verip gelecek anlamında bizi pek desteklemiyorlar. İl dışından ciddi teklifler aldım. Ama her fırsatta bu fırsatları bağlı bulunduğum takımlar hep engel oldular. Bu sezon Denizli ekiplerinden Çivril Kıralan Demirspor’a transfer oldum. Bu takımda tam bir aile ortamı ve de profesyonel takım hüviyetinde bana güvenenleri mahcup etmedim diyebilirim. 13 maçta 3 gol atıp, 6 asist yaptım. Maçlarımı takip edenlerden ciddi teklifler aldım. Başta Kıbrıs Süper Lig takımları olmak üzere, Muğla’nın Bölgesel Amatör Ligi ve Süper Amatör Ligi takımlarından ciddi teklifler aldı. Fakat Elazığ’lı olmam nedeniyle 23 Elazığ Futbol Kulübü ile görüşme yaptım. Beni özellikle Samet hoca takımda görmek istedi ama evraklarım elimde olmasına rağmen kulüple bir ortak yol bulamadık. Bende bana gelen teklifleri değerlendirmek zorundayım. Beni takip eden ve iyi araştıran Antalya ekiplerinden ve de şampiyonluğa kadro oluşturan Kumluca Belediyespor takımı ile el sıkıştım. Takım ile her konuda anlaşma sağladık ve sezon sonuna kadar takımımı şampiyonluğa taşımak için elimden geleni sarf edeceğim’’ dedi.