Yıldırım: 'Teşkilat Eğitimlerimizle 2023 Seçimlerine Daha İyi Hazırlanıyoruz'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' Elazığ Eğitim programının tamamlandığını duyurarak, eğitimlerin gayet verimli geçtiğini kaydetti.

Yıldırım: 'Teşkilat Eğitimlerimizle 2023 Seçimlerine Daha İyi Hazırlanıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 Ekim’de başlayan ve iki gün süren eğitimlerin sona erdiğini duyuran Yıldırım, "Bu hikâyenin kahramanı sensin" teması ile düzenlenen "Teşkilat Akademisi" eğitimlerine katılan konuşmacılara teşekkür etti. 
AK Parti Teşkilatının yaklaşık bin mensubuyla merkez, ilçe, belde, köy ve mahallelerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hizmet vermeyi sürdürdüğünü kaydeden Yıldırım konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkan Yardımcımız Muhammed Doğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitimlerimiz tamamlandı. Milletvekillerimiz ve Elazığ Belediye Başkanımız ile tüm AK Kadrolarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen eğitimlerimiz kapsamında Cumartesi günü Nazım Maviş-AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, Prof. Dr. Mehmet Şahin-Savunma Sanayi-Teknoloji-Ulaştırma, Prof. Dr. Atilla Arkan-Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar, Serdar Tuncer-Motivasyon, Selim Cerrah-Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye, Zafer Şahin-Siyasal İletişim ve Yeni Medya konularında eğitim verirken, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Mahir Ünal’ın Siyasi Vizyon eğitimiyle başlayan Pazar günü kapsamında ise Mücahit Yanılmaz-Reformcu AK Belediyecilik, Tarkan Zengin-Etkili İletişim, İl Koordinatörümüz Nurettin Doğanay-Teşkilatın El Kitabı, Nurullah Genç-AK Değerler eğitimleri gerçekleştirildi. Grup Başkan Vekilimiz Sn. Mahir Ünal başta olmak üzere tüm konuşmacılarımıza ve teşkilat mensuplarımıza eğitimlerimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık hocama da kıymetli ev sahipliği sebebiyle ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu eğitimlerden aldığımız deneyimlerle hizmet etmeye, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Bu eğitimler sonucunda bütün hedef 2023 seçimleri. İnşallah bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağız"dedi.