Milletvekili Balık'ın Gazeteciler Bayramı Mesajı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı münasebetiyle yazılı açıklamada bulundu.

Milletvekili Balık'ın Gazeteciler Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 Kamuoyuna özgürce, tarafsız ve doğru haber verme gayretinde olan basınımız, demokrasimizin güçlenmesinde de önemli rol oynamaktadır. 

      Ülkemizde yapılan çalışmalarda olduğu gibi, bölgemizin, ilimizin, ilçelerimizin tanıtımı, kalkınması ve gelişmesi noktasında mesai mefhumu gözetmeden en zor şartlarda dahi durmadan çaba sarf eden basınımızın, Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda hedeflerimize ulaşmamızda şüphesiz ki desteği çok önemlidir. 
      
       Gazetecilik, vatandaşlarımız ile bürokrasi ve kurumlar arasında köprü görevini üstlenerek yol gösterici işleviyle kamuoyunu bilgilendirirken tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran, hakaret, karalama yapmadan, yalan ve yanlış algıyı ayırt ederek, kamu görevi gözeten önemli bir meslektir. 
     
       Özveriyle ve fedakarca görevini sürdüren, ilimizde yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerde bizlere her daim destek olan, Elazığ’daki basın mensuplarımız başta olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum."