Elazığ'da bir iş yerinden 30 adet palet çalan ve hırsızlıktan 5 suç kaydı bulunan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Elazığ'da bir kamu kurumuna ait süs havuzlarının aydınlatması için kullanılan 500 metre uzunluğundaki kabloyu çalan ve 12'si hırsızlık olmak üzere 26 suç kaydı bulunan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ'da toplamda 66 suç kaydı bulunan ve içlerinde hırsızlıktan aranması olan 2 şüpheli, çalıntı motosiklet ile gezerken suçüstü yakalandı.
Elazığ'da 10 suç kaydı bulunan ve yaptığı hırsızlık sonucu yakalanarak adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
Elazığ'da 10 suç kaydı bulunan şüpheli, farklı tarihlerde 4 ayrı adresten hırsızlık yapınca polis tarafından yakalandı.
Elazığ'da 22 adet suç kaydı olan şüpheli hırsızlık yapınca polis ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada, hırsızlık suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde ibadethaneler ile evlerden hırsızlık yapan ve 43 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı.
Elazığ'da bir iş yerinden çeşitli demir malzemeleri çalan 4 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ'da inşattan hırsızlık yaptıkları sırada polisi fark ederek kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alının 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkartılan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Elazığ'da inşattan hırsızlık yaptıkları sırada polisi fark ederek kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alının 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.
ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da kullanılmayan hayvan çiftliğinden hırsızlık yapan 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ, artan asayiş olayları, cinayet, silahlı saldırı, uyuşturucu ,darp, mafya hesaplaşması, şiddet ve hırsızlık olaylarıyla huzur adası özelliğini kaybetti. Vatandaşlar yaşanan olaylardan tedirgin ve huzursuz...
Elazığ'da hırsızlar, 20 gün arayla girdikleri manavdan 28 bin lira değerinde sigara ve bir miktar nakit para alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Fevzi Çakmak Polis Merkezi ekipleri, hırsızların dadandığı atıl durumdaki eski devlet hastanesi binasında kuş uçurmuyor. Sürekli devriye atan polis ekipleri, aynı zamanda dron ile havadan kontrol sağlıyor.
Elazığ'da bir markete giren 2 hırsız, kısa süre içinde 50 bin TL değerinde sigara ile kasada bulunan 17 bin TL nakit parayı çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Elazığ'da bir eve giren hırsızlık zanlısı mahalleli tarafından yakalandı. Zanlıyı mahallelinin linç girişiminden jandarma kurtardı.
Elazığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Günbalı köyü muhtarı Özcan Gündem, köye giren hırsız ve definecilerin önünü kesmek için cebinden ödeyerek aldığı kameraları köyün girişine yerleştirdi.
Elazığ'da uzun süre devlet hastanesi olarak kullanılan ve taşındıktan sonra atıl duruma düşen bina, yabancı uyruklu şahıslar ile hırsızların hedefi haline geldi.
Elazığ'da bir marketin manav tezgahından iki haftada üç kasa meyvenin eksilmesi üzerine iş yeri sahibi kamera taktırdı. Gece saatlerinde gelen bir şahsın bir kasa meyveyi alarak gittiği görüldü.
Elazığ'da 157 bin lira değerinde malzeme çalan 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Antalya'da camını kırarak girdiği halı mağazasından dizüstü bilgisayar ile cep telefonu çalan, 1 ay sonra tekrar mağazaya gelerek helallik isteyen yüzde 80 engelli vatandaş, bu sefer işyeri sahibine 100 TL getirdi. Hakkını helal ettiğini belirten mağaza sahibi 100 TL'yi kabul etmezken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Elazığ'da bir hırsız, girdiği büfeden 4 bin lira değerinde sigara ve hasta çocuk için toplanan para kumbarasını çalarak kayıplara karıştı.
Elazığ'da hırsızlar bahçe içerisine bırakılmış römorku çaldı, jandarma ekipleri çalışma başlattı.
Elazığ'da ev sahiplerinin evde olmadığını fırsat bilen hırsızlar, müstakil evin dış kapısı ve pencere korkuluklarını çaldı. Daha sonra içeri giren hırsızlar, evin altını üstüne getirdi.
Elazığ'da 5 katlı binanın elektrik kablolarını sökerek çalan şüpheli tutuklandı.
Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.
Elazığ'da 2 yabancı uyruklu şahsı darp ettikten sonra cep telefonlarını alan ve 11 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlenen şüpheli tutuklandı.
Elazığ'da rögar kapağı çalan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ'da 2 yabancı uyruklu vatandaşı darp ettikten sonra cep telefonlarını alan ve 11 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlenen şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.