Başkan Yıldırım Üniversitede Gençlerle Buluştu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Fırat Üniversitesi'nde eğitim gören yabancı uyruklu gençlerle bir araya geldi.

Başkan Yıldırım Üniversitede Gençlerle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği programda üniversite gençliğiyle buluşan Başkan Yıldırım’ın programına Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, ana kademe başkan yardımcıları ve partililer de katıldı. 
Programda yaptığı konuşmada, kültür sanat faaliyetlerinden siyasetteki görevlerine kadar her ne yaptıysa gençlerle birlikte yaptığını vurgulayan Başkan Yıldırım, başka ülkelerden gelen öğrencilerle aynı ortamda buluşmuş olmalarının gönül birlikteliğinin bir sonucu olduğuna dikkat çekti. 
Gençlerin her birinin pırlanta gibi olduğunu ve yaşantılarını Türkiye’de sürdürmeleri halinde ülkemize faydalı bireyler olacaklarına inandığının altını çizen Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün Gençlik Kolları Başkanlığı’mızın düzenlediği programda şehrimizde üniversite eğitimi alan yabancı uyruklu gençlerimizle buluştuk. Çok farklı ve anlamlı bir buluşmaydı. Gençlerimiz maşallah pırıl pırıl. Ülkemizde eğitim görerek kendilerini yetiştirme imkanı buluyorlar. Eğitimde ne kadar büyük imkanlara sahip olduğumuzun bir göstergesi de ülkemizin bu denli tercih ediliyor olması aslında. Ben bu programı organize eden teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, genç kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”